Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον, επειδή ήμουν στο event αυτό και για να μην λέμε ότι θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα:

Πρώτον δεν ήταν η Google που έδειξε ενδιαφέρον αλλά το Google Developer Group of Thessaloniki το οποίο είναι ξεχωριστή ομάδα που απλά ασχολείτε με τα προιόντα & υπηρεσίες της Google. Δεύτερον, στην παρουσίαση του ο Νίκος λιγο πολύ μας διάβασε μια παράγραφο γραμένο πάνω σε ένα χαρτί το οποίο έκανε μια εισαγωγή στο τι είναι το DDoS και μετά μας έκανε promotion τα site του.

Δεν λέω στην ηλικία του εγώ δεν ήξερα ούτε να ανοίγω pc, πόσο μάλλον να ετοιμάσω σοβαρή δουλειά και γι'αυτό το συγχαίρω (όπως έκανα και στο event) αλλα νταξ, που και που να λέμε και καμιά αλήθεια.

• Like 16
  • Moderators
Δημοσ.

Τhanx για τις πληροφοριες.

Κανε ενα κοπο και πες μας και το αφιλοτιμο το site που δεν το αναφερει κανεις

Δημοσ.

δεν θελω να φανω μιζερος, αλλα γιατι ολες αυτες οι ειδησεις που αφορουν παιδια-"θαυματα", μου βρωμανε ειτε ματαιοδοξοι γονεις ειτε εξυπνοι μαρκετινιστικα γονεις που βαφτιζουν τα παιδια τους δημιουργους της δικιας τους δουλειας...?

• Like 11
Δημοσ.

Και γιατί όλοι οι υπόλοιποι κορδωνόμαστε;;;

1) Εμείς ούτε πιο έξυπνοι γινόμαστε, ούτε τίποτα και

2) Ανεξαρτήτου χρώματος, εθνικότητας, φυλής, κάθε ανθρώπινο επίτευγμα είναι για όλους! Εκτός κι αν εσείς δεν μπορείτε να  χρησιμοποιείτε υπολογιστές μιας και εφευρέθηκαν στην αμερική...

• Like 4
Δημοσ.

Το πιστεύω και εγώ αυτό. Δεν υπάρχει μεγάλο πανεπιστήμιο του εξωτερικού που να μην έχει Έλληνα μέσα. Δυστυχώς όμως για να μην γέρνει  η ζυγαριά από τη μία μεριά έχουμε και τόσους άλλους μπουνταλάδες, απατεώνες, "έξυπνους".

Όπως δεν υπάρχει μεγάλο πανεπιστήμιο που δεν έχει μέσα Ινδό, Κινέζο, Ρώσο κτλ. Και λοιπόν ;

• Like 4
Δημοσ.

O Eλληνας ειναι εξυπνος, απλα δεν εχουμε υποδομες ως κρατος γιαυτο διαπρεπουν ολοι στο εξωτερικο.

Η Ελλαδα δυστυχως τρωει τα παιδια της.

Δημοσ.

Τhanx για τις πληροφοριες.

Κανε ενα κοπο και πες μας και το αφιλοτιμο το site που δεν το αναφερει κανεις

http://techisgame.com/

Υποθέτω πως είναι αυτό. http://whois.domaintools.com/techisgame.com

edit: λαθος whois έδωσα αρχικα, το διόρθωσα

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Σ ευχαριστω manosnik, αυτο ειναι οντως!

Προς το παρον δεν υπαρχει κατι στο projects section, εν αναμονη. Επισης μια και πιασαμε την συζητηση για τα αγγλικα νωριτερα, "All my Projects is free 4 ever!"

• Like 6
Δημοσ.

η πικρη αληθεια ειναι οτι καποτε όποιος ασχολιοτανε με τους υπολογιστες εφτανε σε ενα πολυ καλο επιπεδο ακομα και προγραμματισμου (θυμαμαι πχ που τα παιχνιδια τα πειραζαμε με προγραμματα reverse engineering ή επεμβαινοντας στην ram και ηταν ο κανονας με τον οποιο δουλευανε οι gamers και οχι η εξαιρεση, υπηρχανε και σχετικες στηλες στα περιοδικα του χώρου πχ USER και Pixel, τα τωρινα περιοδικα πληροφορικης οχι reverse engineering, αλλα δεν εχουν ουτε μια σελιδα στον προγραμματισμο!!!!!! μονο reviews παιχνιδιων και gadget, αντιπροσωπευτικο του συγχρονου Πληροφορικαριου). μετα ηρθε το διαδικτυο και πλεον ο κοσμος σκαει 500 και 1500 ευρω για να μπαινει στο facebook και να παιζει battlefield με ολα στα full. τοτε ξεκινουσαμε με dos και επρεπε να ανοιξουμε και το βιβλιο της dos να μαθουμε καμια εντολη (στα 12 μου ηξερα ολο το βιβλιο απο εξω εχοντας κανει απειρα batch project για προσωπικη χρηση).

γενικα θα ελεγα πως τωρα τετοιες περιπτωσεις θεωρουνται αξιεπαινες (και ειναι με τα τωρινα δεδομενα μιας και πρεπει να αγαπας πολυ την πληροφορικη για να ασχοληθεις με κατι διαφορετικο απο τους φιλους σου) αλλα τοτε ηταν κατι αρκετα συνηθισμενο. πλέον ο υπολογιστης για το 99% του κοσμου ειναι αποκλειστικα το μεσο για το διαδικτυο (και για τα παιχνιδια).

• Like 2
Δημοσ.

η πικρη αληθεια ειναι οτι καποτε όποιος ασχολιοτανε με τους υπολογιστες εφτανε σε ενα πολυ καλο επιπεδο ακομα και προγραμματισμου (θυμαμαι πχ που τα παιχνιδια τα πειραζαμε με προγραμματα reverse engineering ή επεμβαινοντας στην ram και ηταν ο κανονας με τον οποιο δουλευανε οι gamers και οχι η εξαιρεση, υπηρχανε και σχετικες στηλες στα περιοδικα του χώρου πχ USER και Pixel, τα τωρινα περιοδικα πληροφορικης οχι reverse engineering, αλλα δεν εχουν ουτε μια σελιδα στον προγραμματισμο!!!!!! μονο reviews παιχνιδιων και gadget, αντιπροσωπευτικο του συγχρονου Πληροφορικαριου). μετα ηρθε το διαδικτυο και πλεον ο κοσμος σκαει 500 και 1500 ευρω για να μπαινει στο facebook και να παιζει battlefield με ολα στα full. τοτε ξεκινουσαμε με dos και επρεπε να ανοιξουμε και το βιβλιο της dos να μαθουμε καμια εντολη (στα 12 μου ηξερα ολο το βιβλιο απο εξω εχοντας κανει απειρα batch project για προσωπικη χρηση).

γενικα θα ελεγα πως τωρα τετοιες περιπτωσεις θεωρουνται αξιεπαινες (και ειναι με τα τωρινα δεδομενα μιας και πρεπει να αγαπας πολυ την πληροφορικη για να ασχοληθεις με κατι διαφορετικο απο τους φιλους σου) αλλα τοτε ηταν κατι αρκετα συνηθισμενο. πλέον ο υπολογιστης για το 99% του κοσμου ειναι αποκλειστικα το μεσο για το διαδικτυο (και για τα παιχνιδια).

Η πικρή (?) αλήθεια λοιπόν είναι ότι περισσότερος κόσμος μπορεί να κάνει απείρως περισσότερα πράγματα με απείρως μεγαλύτερη ευκολία. 

Νομίζω ότι το μόνο που χάθηκε από τις παλιές καλές εποχές είναι τα νιάτα μας (που νοσταλγούμε) και η δυνατότητα να πλασάρουμε τους εαυτούς μας ως "κομπιουτεράδες" και να μας κοιτάνε με το στόμα ανοιχτό.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...