Προς το περιεχόμενο

AccuPower IQ328 Charger Analyzer Tester AA AAA Europlug 46.29$ !! ($29.54+$16.75)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γνωστός σε όλους Ταχυφορτηστης με Europlug σε Νεα Μειωμενη Τιμη Στο ΕBay Για λιγες Μονο Ημερες.

Approximately EUR 21.92 +Shipping EUR 12.43= 34,35€

http://www.ebay.com/itm/AccuPower-IQ328-Charger-Analyzer-Tester-AA-AAA-Europlug-/230664812633?pt=Battery_Chargers&hash=item35b4b1b859

Αναφορα  και Κριτικη του εν λογω Φορτιστη εχει γινει εκτενεστερα εδω παλαιοτερα  !!

http://www.insomnia.gr/topic/437738-smart-charger-aaaaa-iq328-27e-fbamazon-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%B1%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1/?hl=%2Baccupower+%2Biq328+%2Bcharge

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά, ένας από τις πιο αξιόπιστους "έξυπνους" φορτιστές και το περίεργο είναι ότι πουλιέται στην Αμερική με ευρωπαικό φις!!!

Τον αγόρασα από το αγγλικό Amazon πριν από 1,5 χρόνο με 22,95 λίρες (και, αναγκαστικά, με αγγλικό φις) και τον έχω ξεπατώσει με τις φορτίσεις των eneloop.

Επεξ/σία από makfil
  • Like 2
Δημοσ.

37€ έχει και στο γαλλικό amazon, χωρίς αντάπτορες. Εδώ και καιρό (από τον Αύγουστο) η τιμή του είναι πάνω-κάτω στα ίδια.

Αν ζούσαμε στις ΗΠΑ που τον έχουν στα $30 χωρίς μεταφορικά, θα ήταν πολύ καλή η τιμή.

• Like 2
Δημοσ.

Αν ζούσαμε στις ΗΠΑ που τον έχουν στα $30 χωρίς μεταφορικά, θα ήταν πολύ καλή η τιμή.

Αν ζουσαμε στην Κινα θα τους φτιαχναμε κιολας. :-D

• Like 5
Δημοσ.

Ο αντάπτορας έχει 0,82€, δεν είναι και τόσο πρόβλημα νομίζω...

Και φτηνότεροι. Αγόρασα μερικούς για διάφορες συσκευές στα 0,50 από κατάστημα ηλεκτρονικών.

Η αναφορά μου στον αντάπτορα είχε στόχο το προηγούμενο post στο οποίο αναφερόταν η έκδοση του φορτιστή με αγγλικό φις.

Δημοσ.

Και φτηνότεροι. Αγόρασα μερικούς για διάφορες συσκευές στα 0,50 από κατάστημα ηλεκτρονικών.

Η αναφορά μου στον αντάπτορα είχε στόχο το προηγούμενο post στο οποίο αναφερόταν η έκδοση του φορτιστή με αγγλικό φις.

Θα με ενδιέφερε πάρα πολύ να μου πείς από πού τους αγόρασες με 0,50 γιατί χρειάζομαι γενικά τέτοιους.

Αν δε θες δημοσίως, στείλε μου ΠΜ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Οκ δεν ειναι υπερπροσφορα τι 34 τι 37 ... αλλα ειναι νομιζω η φτηνοτερη τιμη της αγορας με φιξ τροφοδοτικο και χωρις ανταπτορα ... 

• Moderators
Δημοσ.

Εχουν "πεσει" ηδη αναφορες οτι το παρον δεν αποτελει προσφορα.

Πραγματι ετσι ειναι, ειναι σε μια τιμη που στο ebay ειχαμε την ιδια παλια και λιγο πιο κατω, και απο αμαζον η τιμη ηταν πολυ πιο κατω επι ενα-δυο ετη.

Επομενως, ειναι δυσκολο να κρατησω ανοικτη μια προσφορα για προιον που ειναι σε μια τιμη 35% πανω απο οσο ηταν συνεχως στο παρελθον.

Απο την αλλη επειδη δεν υπαρχει σε αυτη την τιμη πλεον (27€) δεν το σβηνω εντελως το θεμα, αλλα το αφηνω κλειδωμενο ωστε καποιος που δεν εδωσε τα 27 να τον παρει πριν 1-2 χρονια και τον θελει διακαως, να το δει και να δωσει τα 35 τωρα για να τον αποκτησει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...