Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα κατά την εκκίνηση


NikosTsolakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα παιδες!
Πρόσφατα εγκατέστησα τα ubuntu.
Εχτές έκανα ενα updatε και απο τοτε μόλις παω να κάνω Login η οθόνη μαυρίζει με αποτέλεσμα να περιμένω και να το κλίνω αναγκαστικά απο πίσω ( Motherboard )
κάποιο πιθανό πρόβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με το σκετο "sudo apt-get update" ΔΕΝ κανεις update στο συστημα σου και αυτο επειδη:

 

Ο καθε package manager εχει μια λιστα απο πακετα τα οποια μπορει να βαλει, να βγαλει, να αναζητησει καποιο αναμεσα τους, να δει ποιο εξαρταται απο πιο και ενα σωρο αλλες δευτερεουσες πληροφοριες, πχ σε ποια εκδοση ειναι καποιο.

Οταν τρεχεις σκετο "sudo apt-get update" συγχρονιζει τη λιστα του με αυτη που εχει ο σερβερ απο τον οποιο κανει updates, τιποτα περισσοτερο. Το "sudo apt-get update" απο μονο του εινια εντελως ακινδυνο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε να μπεις σε safe mode είναι μια απο τις επιλογές στην λίστα που επιλέγεις το λειτουργικό που θα μπουτάρεις. Από εκεί υπάρχει επιλογή για να μπεις με τους απλούς driver η επιλογή λέγετε Run in failsafe graphic mode και πες μας τι έγινε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κατι αλλο θα πάτησα άλλα δεν θυμάμαι, ρώτησα και τον δάσκαλο μου και μου είπε να μπω απο safe mode αλλα μόλις του είπα οτι έβαλα τα 13.10 καράφλιασε μου πρωτινέ τα 12,04 τα οποία εγκαθιστώ τώρα ευχαριστώ για της απάντησης σας παιδιά!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε linux όσο νεώτερη έκδοση τόσο καλύτερη. Για μένα κάνεις λάθος που πας σε τόσο παλιά έκδοση και ας είναι και lts. Το ότι σου κράσαρε ο xserver δεν είναι και τπτ δύσκολο να το επαναφέρει. Γενικά αν θέλεις να δουλεύεις με linux θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να έχεις την όρεξη να λύνεις τέτοια προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...