sintalkas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά ποια εταιρεία θα μου προτείνατε για περιοχή παραλιακή βούλας,σκέφτομαι να πάω στην Forthnet είναι καλή ,λέτε να βγάλουν προσφορές προς τα Χριστούγεννα ? Με ενδιαφέρει adsl internet και απεριόριστη ομιλία κυρίως σταθερά αλλά αν έχει και δωρεάν κινητά δε θα έλεγα όχι ....
makfil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Το 3play της Forthnet είναι μια πολύ καλή επιλογή, αν και δεν είναι η ίδια προσφορά με εκείνη του Ιουνίου. Το αρνητικό της είναι ότι δεν δίνει vdsl από KV, δεδομένου ότι λειτουργεί στη Βούλα το νέο δίκτυο του ΟΤΕ.
sintalkas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 και πόσο κάνει μπορώ να περιμένω κάνα 2 μήνες αν χρειαστεί να πετύχω καμιά καλή προσφορά <<Το αρνητικό της είναι ότι δεν δίνει vdsl από KV, δεδομένου ότι λειτουργεί στη Βούλα το νέο δίκτυο του ΟΤΕ.>> τι εννοείς?
makfil Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 1. Δεν νομίζω ότι θα βγάλει πάλι την προσφορά του Ιουνίου αλλά ποτέ δεν ξέρει κανείς τι έχουν στο κεφάλι τους οι διοικούντες. 2. Για το vdsl εννοώ ότι η Forthnet δεν δίνει από ΚΑΦΑΟΥ (KV), όπως δίνει η Wind και η HOL, και αν θέλεις μεγάλες ταχύτητες πρέππει να κοιτάξεις άλλο πάροχο, εκτός αν είσαι κοντά στο Αστικό Κέντρο, οπότε σου δίνει και η Forthnet.
PankoEllas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Εγω ειμαι πηγαδακια Βουλα....Ο οτε οπως λεει ο φιλος εχει περασει οπτικες και vdsl ακριβος στον πανω δρομο μου και με πηραν τηλ αν θελω να βαλω.Η φορθνετ δεν εχει γιατι δεν εχουν κανει συμφωνια επιμησθωσης καμιας γραμμης εδω.
makfil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Όχι μόνο "εδώ", δηλαδή στη Βούλα, αλλά σε όλη την Ελλάδα, όπου έχει επεκτείνει ο ΟΤΕ το νέο δίκτυο.
sintalkas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 και εγώ κοντά στα πηγαδάκια είμαι ,τώρα πιάνω με wifi κοντά στα 10mbps αν πάω forthnet για να βλέπω nova πόσα θα πιάνω.Αυτή την στιγμή είμαι στην WIND Έχει κανένας forthnet από Βούλα,Παραλιακή Βούλας πηγαδάκια ή σύνορα Βούλας-Βουλιαγμένης (καβούρι) ?
PankoEllas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 εγω εχω....adsl ειμαι στα 7-8-9 απο ΟΤΕ που ειχα 8-10 ...Το θεμα ειναι οτι με κοροιδεψανε.Ηθελα vdsl μου ειπαν οτι εχουν εκανα συμβολαιο και μετα απο 2 βδομαδες ταλαιπορια (να ειμαι χωρις νετ και τηλ να μου λενε θα σας παρουμε και να μην περνουν τηλ,να περνω εγω και να περιμενω 40 λεπτα αναμονη) μου ειπε μια τεχνικος οτι φιλε δεν θα εχεις vdsl κακος σου ειπαν απο τις πωλησεις οτι θα εχεις.Η αιτηση ειχε προχωρισει δεν μπορουσα να κρατησω την γραμμη του ΟΤΕ και απλα αλλαξα το συμβολαιο σε adsl....Σε 10 μηνες πισω στον ΟΤΕ με vdsl.Οχι τπτ αλλο αλλα ειναι αισχροι στην φορθνετ.
makfil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν και άλλοι πάροχοι, εκτός απο τον ΟΤΕ, που δίνου από KV και μάλιστα πολύ πιο φτηνά από αυτόν και με περισσότερα στην τηλεφωνία, όπως πχ η Wind. Με το τελευταίο της τιμολόγιο δίνει vdsl 50, απεριόριστα σε σταθερό και 300' σε κινητά, με 35 ευρώ. 1
ariannaki85 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν και άλλοι πάροχοι, εκτός απο τον ΟΤΕ, που δίνου από KV και μάλιστα πολύ πιο φτηνά από αυτόν και με περισσότερα στην τηλεφωνία, όπως πχ η Wind. Με το τελευταίο της τιμολόγιο δίνει vdsl 50, απεριόριστα σε σταθερό και 300' σε κινητά, με 35 ευρώ. Ε σούπερ είναι αυτό για όποιον θέλει vdsl!
PankoEllas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Υπάρχουν και άλλοι πάροχοι, εκτός απο τον ΟΤΕ, που δίνου από KV και μάλιστα πολύ πιο φτηνά από αυτόν και με περισσότερα στην τηλεφωνία, όπως πχ η Wind. Με το τελευταίο της τιμολόγιο δίνει vdsl 50, απεριόριστα σε σταθερό και 300' σε κινητά, με 35 ευρώ. Το θεμα ειναι αλλο...πως σκατα θα ξερουμε σιγουρα αν η γραμμη μας-περιοχη μας εχει vdsl στην wind πχ οπως λες.Γιατι οπως σου ειπα και η φορθνετ ελεγε οτι εχει αλλα..μουφα.Δεν ειχε μισθωσει τις γραμμες απο τον οτε. Εγω ξερω οτι ο οτε εχει περασει οπτικες πανω απο το σπιτι μου και μπορει να μου παρεχει vdsl γιατι με καλεσαν και μου το ειπαν.Πως μπορω να μαθω αν αυτες τις γραμμες τις εχει δωσει και αλλου;
makfil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Για vdsl ξέχασε τη Forthnet. Για τους άλλους παρόχους μπορείς να βάλεις τον αριθμό σου στον wizard του παρόχου και θα σου δώσει απάντηση. Πάντως, είναι γνωστές οι περιοχές-δήμοι που έχει επεκταθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ.
sintalkas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 OK άρα φθηνή και καλή εταιρεία τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι η wind ξέρετε παιδιά καμιά άλλη....?????
ariannaki85 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 OK άρα φθηνή και καλή εταιρεία τουλάχιστον στην περιοχή μου είναι η wind ξέρετε παιδιά καμιά άλλη....????? ε δεν υπάρχουν και τόσες πολλές πια στην αγορά Μια χαρά είναι η wind και η πιο φτηνή γενικώς...
gkotsop Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 έχει βγάλει η forthnet μια πολύ καλή χριστουγεννιάτικη προσφορά http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=10042 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα