Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ενημερωτικά, μου ήρθε το παρακάτω email:

Hi,

we suggest that you go with atleast singapore post, as the regular mail shipping is experiencing delays due to the extra holiday shipping traffic, to do so please send 8$ to our paypal account email at [email protected]

thank you

Jay
www.merimobiles.com

Μου φάνηκε ολίγον τι εκβιαστικό κι εγώ το ερμηνεύω ως "ή πληρώνεις ή το πακέτο σου θα έρθει μετά τα Χριστούγεννα" (που μου έχει συμβεί είναι η αλήθεια σε παραγγελία το Νοέβριο από Κίνα). Πάντως τα έδωσα.

Κανονικά σ' αυτό την υπηρεσία αποστολής έχουν δωρεάν αναβάθμιση σε DHL αλλά άσε καλύτερα, μη ρισκάρουμε με τελωνεία... (τελικά αυτό ισχύει για EMS)

16% πάνω στην τιμή για αλλαγή από απλό ταχυδρομείο σε απλό ταχυδρομείο αλλά δεν βαριέσαι, καλή καρδιά :)
Επεξ/σία από savas
Δημοσ.

Πολύ περίεργο.. και σε εμένα ήρθε ακριβώς το ίδιο email αλλά έκανε αναφορά για 17 δολάρια (!!!). Φυσικά αρνηθηκα διότι μου φάνηκαν πολλά. 

Μήπως να προβληματιστούμε για την αξιοπιστία του καταστήματος αλλά και τη τύχη της παραγγελίας μας..;;;

Δημοσ.

Πολύ περίεργο.. και σε εμένα ήρθε ακριβώς το ίδιο email αλλά έκανε αναφορά για 17 δολάρια (!!!). Φυσικά αρνηθηκα διότι μου φάνηκαν πολλά. 

Μήπως να προβληματιστούμε για την αξιοπιστία του καταστήματος αλλά και τη τύχη της παραγγελίας μας..;;;

τι ειναι αυτοι ρε...

ηταν σιγουρα απο το merimobiles το μυνημα ή μηπως ειναι καμια απατη απο εξωτερικό τυπα που με το χ,ψ τρόπο ειδε τα mail;

Δημοσ.

Έκανα λάθος στο ποσό. Δεν ήταν 17 αλλά 13 (!!) δολάρια. Πάλι όμως καμία σχέση με τα 8$ που ζήτησαν στον φίλο παραπάνω.

Για του λόγου το αληθές, σας παραπέμπω στο email που μου στείλανε:

MeriMobiles.com Said:

Hi,we suggest that you go with atleast singapore post, as the regular mail shipping is experiencing delays due to the extra holiday shipping traffic, to do so please send 13$ to our paypal account email at [email protected]

thank you

Jaywww.merimobiles.com

Δημοσ.

Έκανα λάθος στο ποσό. Δεν ήταν 17 αλλά 13 (!!) δολάρια. Πάλι όμως καμία σχέση με τα 8$ που ζήτησαν στον φίλο παραπάνω.

Για του λόγου το αληθές, σας παραπέμπω στο email που μου στείλανε:

MeriMobiles.com Said:

Hi,we suggest that you go with atleast singapore post, as the regular mail shipping is experiencing delays due to the extra holiday shipping traffic, to do so please send 13$ to our paypal account email at [email protected]

thank you

Jaywww.merimobiles.com

gmail απο σελιδα στο Paypal? για τσεκαρε λιγο σε ποια διευθυνση ειχες πληρώσει στο checkout...

Δημοσ.

gmail απο σελιδα στο Paypal? για τσεκαρε λιγο σε ποια διευθυνση ειχες πληρώσει στο checkout...

Το email είναι από το MeriMobiles αφού για να το διαβάσεις πρέπει να κάνεις login στη σελίδα τους.

Επίσης και οι δύο πληρωμές, η αρχική και αυτή για τα επιπλέον για μεταφορικά, έβγαλαν στο τέλος την ίδια επωνυμία (Merimobiles Technology Co., Limited).

Οι εναλλακτικοί τρόποι αποστολής για Ελλάδα έχουν τα εξής κόστη:

1. Free Ship 14-28 Business Days: $0.00
  2. Singapore post 9-16 Business Days: $8.00
  3. Ems 6-8 Business Days: $16.00

Εγώ αρχικά είχα επιλέξει το πρώτο και τελικά πλήρωσα το δεύτερο. Τώρα τι έκαναν με τα email τους... ο Βούδας, ο Κομφούκιος και η ψυχή τους!

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

μπορεί κάποιος φίλος-η να μου εξηγήσει τι ακριβώς συμβαίνει με το εν λόγω κατάστημα;; Μετά τη χθεσινή μου άρνηση για τα επιπλέον 13$ σήμερα το πρωί είδα στο inbox μου,νέο μήνυμα που αναφέρει:

"

20th Nov 2013 @ 9:36 PM

IcoMessage2.gif  MeriMobiles.com Said:

Hi Spyros,

We understand that you want to stick with the Free Shipping. However, as advised by the shipping team, at least pay for the insurance for the shipping for $4 to make sure that your package will be safe. So in case it will get lost, we got you covered.

To pay for the shipping insurance, simply log-in to your Paypal account and "Send Payment" to [email protected]. Once payment has been sent, kindly respond to this email with the Unique Transaction ID.

We will wait for your response.

Thank you,

Jerlyn

Merimobiles.com"

Έχει συμβεί σε άλλον; Και αν ναι,τι έκανε;Πολύ περίεργα δεν είναι όλα αυτά;;;
:unsure:

Δημοσ.

Eχω μείνει και 'γώ! Εχω αγοράσει κατα καιρούς ένα σωρό πράγματα από 'κεί (τα τελευταία είναι δύο απ' αυτά τα GPS με δωρεάν απόστολή μέσω Singapore Post) χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα!

To Safe Shipping Insurance με 4.99 $ υπήρχε πάντα αλλά ήταν προαιρετικό...

Δημοσ.

Eχω μείνει και 'γώ! Εχω αγοράσει κατα καιρούς ένα σωρό πράγματα από 'κεί (τα τελευταία είναι δύο απ' αυτά τα GPS με δωρεάν απόστολή μέσω Singapore Post) χωρίς ποτέ να δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα!

To Safe Shipping Insurance με 4.99 $ υπήρχε πάντα αλλά ήταν προαιρετικό...

Επομένως φίλε μου, από την εμπειρία σου με το κατάστημα,  εκτιμάς ότι πρέπει να τα δώσω τα επιπλέον 4 $; 

Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι υπολόγισαν λάθος την προσφορά (προς τα κάτω) και προσπαθούν να ρεφαρουν με ότι επιπλέον ποσό καταφέρουν να εισπραξουν. Ίσως να κάνω και λάθος, αλλά εμένα αυτή την εντύπωση μου προκαλούν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...