johnpontios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Παιδιά καλησπέρα , έχω μια απορία. Σε ένα φιλικό μας σπίτι θέλω να αλλάξω τη κεντρική πρίζα του σπιτιού από παλιά σε νέα RJ11 (δες φώτο). Στο σπίτι μου που έχω forthnet άλλαξα πριν λίγες μέρες μια αντίστοιχη πρίζα με τη βοήθεια του τηλεφώνου (όπου έπεξε δηλαδή και ακούστηκε ήχος από το τηλέφωνο ήταν η σωστή επαφή). Όταν όμως κάνω το ίδιο στο άλλο σπίτι που έχουν Cyta και η σύνδεση του τηλεφώνου είναι πάνω στο router (Voip - phone 1 σύνδεση). Πως θα μπορώ να κάνω το τεστ όταν βάλω την νέα πρίζα να δω αν παίζει ; Λογικά το τηλέφωνο δεν θα δουλεύει αν το συνδέσω απευθείας για να κάνω το τεστ. Καμιά συμβουλή ; Ευχαριστώ. Παλιά πρίζα (δες συνημμένο 1 ) Νέα πρίζα (δες συνημμένο 2 )
NikosKallithea Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Στα RJ11 συνδέουμε πάντα τα δυο μεσαία συρματάκια, αυτο ειναι κανονας, αν τον ακολουθήσεις θα παίξουν ολα μια χαρα.
johnpontios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 OK . Ευχαριστώ για την απάντηση....!! Τα αποτελέσματα μετά από το χειρουργείο...χαχα
johnpontios Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δεν ήτανε τίποτα τελικά , αν και παλιά οικοδομή δεν είχε θέμα με την καλωδίωση, όλα καλά λοιπόν, ευχαριστώ για την βοήθεια...!!!
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 οταν δεν εχουμε τηλεφωνια για να τσεκαρουμε οτι ολα οκ παντα κοιταμε τον συγχρονισμο.αν ειχαμε οτι πριν η καλυτερο ειμαστε οκ.αν παιζει πολυ χαλια κατι παει στραβα.καλο ειναι να κοιταμε και τον συγχρονισμο ακομα και οταν εχουμε τηλεφωνια για να ειμαστε σιγουροι οτι εχουν πιασει "καλα" τα καλωδια στην πριζα.οταν ειναι πριζα Legrandοπως καλη ωρα η δευτερη και εχουμε ραζιμ καλωδιο πισω απο τον τοιχο καλο ειναι να γδυσουμε τις ακρες του καλωδιου παρολο που η Legrand το γδυνει αυτοματα.η legrand γδυνει αυτοματα μαξ καλωδιο δικτυου και αυτο με ερωτηματικο.το ραζιμ δεν το γδυνει σωστα οποτε δεν εχουμε καλη επαφη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα