Προς το περιεχόμενο

[Mirrorless Camera] Samsung NX2000 + 20-50mm f/3.5-5.6 - 351.90€ @ e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλούτσικη τιμούλα για το συγκεκριμένο bundle.

http://www.e-shop.gr/offer.phtml?id=131101vgw6fmhac1hvfba96n09&o=1270160

Ακολουθεί ο Κατερέλος με +77€ και οι υπόλοιποι με +127€ και πάνω.

http://www.skroutz.gr/s/3646707/Samsung-NX2000-20-50mm-Kit.html

385€ η χαμηλότερη τιμή που έχει πιάσει σύμφωνα με το skroutz.

Στην Ευρώπη αυτή την εποχή οι τιμές παίζουν κοντά στα 400€ για τη συγκεκριμένη.

Ελάχιστα χειρότερη προσφορά από αυτή της NX300 για μενα.

Δημοσ.

Όχι δεν παίζει. Έχω στείλει από εχθές αναφορά στον mod να την ταγκάρει ως μη ενεργή.

Τώρα που πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα θα δούμε κι άλλες παρόμοιες προσφορές αλλά αν κάποιος βιάζεται και θέλει να αγοράσει τώρα μηχανή αυτού του τύπου νομίζω πως αξίζει.

Δημοσ.

Και να μην ξεχνάμε και την Black Friday Week στο Amazon την επόμενη εβδομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια πάντα έβαζε μερικές μηχανές εκεί κι εδώ, άλλες όντως προσφορά κι άλλες όχι... Ας ελπίσουμε...

• Moderators
Δημοσ.

Όχι δεν παίζει. Έχω στείλει από εχθές αναφορά στον mod να την ταγκάρει ως μη ενεργή.

Τώρα που πλησιάζουν και τα Χριστούγεννα θα δούμε κι άλλες παρόμοιες προσφορές αλλά αν κάποιος βιάζεται και θέλει να αγοράσει τώρα μηχανή αυτού του τύπου νομίζω πως αξίζει.

Η αναφορα (οπως βλεπω τωρα, εγινε σημερα 1 παρα την νυχτα, με κειμενο "τέλος η προσφορά" ) δεν παει "στον μοντ", παει σε αρκετους. Οποτε καποιος αλλος που την ειδε εκεινη την ωρα, δεν θεωρησε οτι χρειαζοταν να γινει κατι και την απενεργοποιησε (αορατη μετα).

Αυτο για να καταλαβετε πως λειτουργει το φορουμ. Αν θελετε ενεργεια απο συγκεκριμενο μοντ, του στελνετε pm. Το να γραφετε δημοσια κατι (οπως στο quote) εχω ξαναπει οτι δεν εχει αποτελεσμα: Τωρα διαβασα το μηνυμα του quote για παραδειγμα, ενω αλλος φιλος με ενημερωσε το μεσημερι οτι δεν ισχυει η προσφορα εκεινη και ετσι την κλειδωσα αμεσα και εβαλα και στον τιτλο το "τελος ξανα".

Δημοσ.

Παρατήρηση. Με την έννοια διατύπωσης σχολίου και όχι με την έννοια της επιτίμησης.

Anyway. Το μήνυμα σου αν και offtopic είχε διδακτικό χαρακτήρα. Σε περίπτωση που ξαναχρειαστώ edit or what θα σου στείλω PM. :) Απλά έχω την εντύπωση πως εσύ ο ίδιος είχες γράψει παλαιότερα απευθυνόμενος σε εμένα να κάνω αναφορά ώστε να ενημερώνεται ο τίτλος αν έχει παρέλθει το χρονικό όριο για το edit του. 

Απολύτως φιλικά και με καμία διάθεση ειρωνείας. Καλοπροαίρετου αστεϊσμού ίσως. :)

• Moderators
Δημοσ.

1. Το μηνυμα μου ηταν οφτοπικ απο την στιγμη που ηταν απαντηση σε ενα δικο σου οφτοπικ μηνυμα. Ειπα να χαλασω λιγο χρονο για να γραψω κατι που θα το διαβασουν πολλοι ωστε να γινεται στο μελλον κατι αποδοτικα και οχι να λεμε διαφορα  για να τα ακουει η πεθερα και οχι αυτος που θα επρεπε χωρις να προσφερουν κατι μαλιστα.

2. Οριστε τι ειχα πει. http://www.insomnia.gr/topic/504637-mirrorless-camera-samsung-nx300-18-55mm-f35-56-399€-reloadedτελοσ-ξανα/?view=findpost&p=52747972

Θυμιζω οτι σε τετοιες περιπτωσεις, που θελετε να επεξεργαστει το μηνυμα σας, ή να σβηστει λαθος ποστ/τοπικ σας, ή κανετε αναφορα ή στελνετε pm στον mod που θελετε. Με τον παραπανω τροπο του quote, το αποτελεσμα μπορει να μην ερθει ποτε.

Ακριβως αυτα που λεω και τωρα επομενως: Αν εχουμε συγκεκριμενο παραληπτη "τον mod που θελουμε" η λυση ειναι pm (μιας και εσυ ειπες στον μοντ). Η αναφορα παει σε πολλους, αν ειχε κατι σαφες οπως "βαλτε στον τιτλο "ΤΕΛΟΣ", θα το εκανε πιθανον οποιος και να την διαβαζε. Συμπληρωματικο ηταν λοιπον αυτο το "οφτοπικ" ποστ μου (που μαλλον σε ενοχλησε λιγο) μιας και ειδα οτι δεν ειχε γινει κατανοητο το προηγουμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...