Federacion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εγκατέστησα με clean install windows 8.1. Σε καινούριο ssd Samsung evο 840. Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με το search bar . Αργεί τρομακτικά. Σε βαθμό που αναπολώ τα 7αρια και τον μηχανικό μου δίσκο.... Το έψαξα κ από ότι φαίνεται είναι γνωστό bug των 8.1. Η λύση όμως που προτείνεται δεν δουλευει για μένα. Θεωρητικά το πρόβλημα λύνεται με modify στο indexing. Ομως στην δική μου περίπτωση είναι απενεργοποίημενο! Στη προσπάθεια μου να παρακαμφθεί το θέμα αυτό έψαξα βαθύτερα. Η λύση που προτείνεται είναι να κοιτάξω στις διεργασίες και να ενεργοποιήσω το windows search. Ομως εδω χτυπάει κόκκινο η ζώνη του λυκοφωτος.... Η διεργασία απλά δεν υπάρχει!! Καμία ιδέα; Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Federacion Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Στην τρίτη εγκατάσταση των windows έφτιαξε.. Όμως τώρα έχω θέμα μέ το framework 3.5. Έχω δοκιμάσει όλες τις λύσεις που συνάντησα αλλά τίποτα... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα