nikg250 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Την Πέμπτη αγόρασα από το πλαίσιο έναν adata hv620 1tb. Στο σπίτι οταν τον εβαζα στο σταθερό μου κολλούσε το pc. Οταν τον έβαζα στο φορητό και τερματιζε το βυσμα στο usb εσβηνε ο δισκος. Επρεπε το usb του σκληρού να μπαινει μέχρι τη μεση για να δουλεύει.<br> Μου τον αλλαξαν γιατι ειδαν και αυτοί ότι έχει πρόβλημα. <br> Ο καινούριος που μου εδωσαν μου κολλάει και αυτος το σταθερό ενω στο φορητό στη μια usb δουλευει ο σκληρός και στην άλλη σβήνει όταν μπαίνει τερμα ενώ αν κουνησω λιγο το βύσμα την ώρα που είναι στην υποδοχη του usb δίνει ρεύμα.<br> Έχουν πρόβλημα οι adata? Εγω το ψυριζω? Να τον πάω και αυτόν πίσω? Να πάρω άλλη μάρκα?
SPANK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πήγαινε τον πισω και παρε αλλη μάρκα , αν στο κανει και με τον καινούργιο παλι ομως αλλου ειναι το πρόβλημα και οχι στον δίσκο
nikg250 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Επανερχομαι.Μου αλλαχθηκε με εναν seagate 1tb.Στους 2 φορητους που εχω παιζει κανονικα ενω σε 2 σταθερους,κολλαει τους υπολογιστες και αυτος.Σε σταθερο φιλου παιζει μια χαρα.Εχω xp service pack 2.Δε ξερω τι να κανω πλεον
washcloud Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε στους σταθερούς που λες να απενεργοποιήσεις (αν υπάρχει) ρύθμιση για "legacy USB support" μέσα από το BIOS setup.
nikg250 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε στους σταθερούς που λες να απενεργοποιήσεις (αν υπάρχει) ρύθμιση για "legacy USB support" μέσα από το BIOS setup. Θα το δοκιμασω Επισης να αναφερω πως σημερα ανακαλυψα πως τον αναγνωριζει μονο αν ξεκινησει το pc με τον σκληρο συνδεδεμενο στην usb. Αν ομως τον αποσυνδεσεις και τον ξανασυνδεσεις τοτε μου κολαει παλι
washcloud Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που είπα πάντως συνήθως βοηθάει κατά την εκκίνηση, δηλαδή αν έχεις ήδη συνδεδεμένο τον δίσκο (πράγμα που ήδη κάνεις χωρίς πρόβλημα)... Αν τεσπα δεν πιάσει, δοκίμασε σαν 1ο βήμα μια απεγκατάσταση του USB controller από το Device Manager ("Διαχειριση Υλικού") (...δεν ξέρω και πώς ακριβώς το λένε και πού βρίσκεται, σε αυτά τα νέα κωλολειτουργικά...)και επανεκκίνηση του υπολογιστή για να περαστεί εκ νέου ο σχετικός driver, μπας και υπάρχει καμμιά διένεξη με κάτι άλλο και δημιουργεί το ζήτημα... 1
nikg250 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που είπα πάντως συνήθως βοηθάει κατά την εκκίνηση, δηλαδή αν έχεις ήδη συνδεδεμένο τον δίσκο (πράγμα που ήδη κάνεις χωρίς πρόβλημα)... Αν τεσπα δεν πιάσει, δοκίμασε σαν 1ο βήμα μια απεγκατάσταση του USB controller από το Device Manager ("Διαχειριση Υλικού") (...δεν ξέρω και πώς ακριβώς το λένε και πού βρίσκεται, σε αυτά τα νέα κωλολειτουργικά...)και επανεκκίνηση του υπολογιστή για να περαστεί εκ νέου ο σχετικός driver, μπας και υπάρχει καμμιά διένεξη με κάτι άλλο και δημιουργεί το ζήτημα... Αγορινα ευχαριστω παρα πολυ για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σου.Εκανα οτι μου ειπες αλλα τζιφος η δουλεια.Οποτε συνεχιζεται το ψαξιμο λυσης και σπασιμο νευρων...
washcloud Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Να 'σαι καλά και λυπάμαι που δεν έχει ήδη βγει άκρη... Μήπως εν τω μεταξύ τον δοκιμάζεις σε μπροστινή θύρα; Αν ναι, για δοκίμασε σε καμμία και πίσω από τον υπολογιστή. (...λέω τώρα που μου ήρθε να προσθέσω και αυτό στην υπογραφή : "οι πίσω συνδέσεις είναι δυσκολότερες, αλλά συνήθως είναι πιο πετυχημένες"...)
nikg250 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 και μπρος και πισω δοκιμασα αλλα τιποτα
Vasilis 07 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εχω xp service pack 2.Δε ξερω τι να κανω πλεον Μήπως (λέω εγώ τώρα) να δοκίμαζες να πάς σε νεότερο έκδοση Windows (έστω και "δανεικά") για να δεί τι παίζει ?
nikg250 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Μήπως (λέω εγώ τώρα) να δοκίμαζες να πάς σε νεότερο έκδοση Windows (έστω και "δανεικά") για να δεί τι παίζει ? Απλα μετα θα επρεπε να στησω 2 σταθερους με νεοτερα windows.Ισως να φταιει αυτο που λες.Θα ηθελα να ειναι η τελευταια λυση αυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα