Προς το περιεχόμενο

Αγορά Windows 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερα να πάρεις κατευθείαν τα 8.1

http://www.mskeyoffer.com/windows-81-pro-p-61.html

http://www.skroutz.gr/s/4022214/Microsoft-Windows-8-1-x64-GR-DSP.html

http://www.skroutz.gr/s/3986093/Microsoft-Windows-8-1-x64-ENG-DSP.html

Στο πρώτο τα πέρνεις με κουτί στο δεύτερο μόνο ένα κλειδί, κλειδιά βρίσκεις και στο τμήμα των αγγελιών του σάιτ είδα 25,28 ευρώ.Και στο σκρούτζ με λίγα παραπάνω 115-120 παίρνεις και retail αντί για dsp.

Δημοσ.

Το κουτί σε τι χρησιμεύει; Γιατί εάν δεν κάνω λάθος μιλάμε για 57 € παραπάνω από το mskeyoffer.com

Δημοσ.

Το κουτί σε τι χρησιμεύει;

Νομίζω φιλοξενεί το δισκάκι αλλα δεν είμαι και απολύτως σίγουρος.

Δημοσ.

Επειδή αποφάσισα να πάρω από mskeyoffer.com προσπαθώ να δω εάν αυτό το site είναι αξιόπιστο διότι δε μου γεμίζει το μάτι. Ακόμα και εάν μπορώ να αγοράσω μέσω paypal που είναι θετικό βέβαια, τι εγγύηση έχω για το κλειδί που λαμβάνω και εάν το κλειδί αυτό κλαπεί και μπει σε μαύρη λίστα πως μπορώ να ξαναπάρω άλλο κλειδί από την microsoft αφού δε θα έχω καμία απόδειξη για το κλειδί που αγόρασα; Το mskeyoffer.com δε βλέπω να έχει κάποια άμεση σχέση με την microsoft και αυτό είναι λίγο ανησυχητικό διότι σου πλασάρει το logo της microsoft λες και το site είναι παρακλάδι της microsoft - είναι άραγε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή αποφάσισα να πάρω από mskeyoffer.com προσπαθώ να δω εάν αυτό το site είναι αξιόπιστο διότι δε μου γεμίζει το μάτι. Ακόμα και εάν μπορώ να αγοράσω μέσω paypal που είναι θετικό βέβαια, τι εγγύηση έχω για το κλειδί που λαμβάνω και εάν το κλειδί αυτό κλαπεί και μπει σε μαύρη λίστα πως μπορώ να ξαναπάρω άλλο κλειδί από την microsoft αφού δε θα έχω καμία απόδειξη για το κλειδί που αγόρασα; Το mskeyoffer.com δε βλέπω να έχει κάποια άμεση σχέση με την microsoft και αυτό είναι λίγο ανησυχητικό διότι σου πλασάρει το logo της microsoft λες και το site είναι παρακλάδι της microsoft - είναι άραγε;

Επειδή ενδιαφέρουμαι κι εγώ να αγοράσω κλειδί για windows, αν έχεις την καλωσύνη να μου πεις αν βρήκες κάτι, γιατί είμαι από επαρχία και δεν είμαι ενημερος, ευχαριστώ.

Δημοσ.

Δεν βρήκα κάτι φθηνό όπως ήθελα και μπορούσα να πληρώσω εκτός από sites τύπου http://www.mskeyoffer.com/  

Έχω πετύχει άλλο ένα τέτοιο site αλλά δεν σου δίνουν καμία εγγύηση για αυτό που παίρνεις, στο συγκεκριμένο γράφτηκα και έστειλα ένα email ρωτώντας τους εάν δίνουν κάποια εγγύηση για το κλειδί πχ. τρόπος ανάκτησης εφόσον χαθεί ή κλαπεί και δε μου απάντησαν και απ' ότι φαίνεται δεν έχουν κάποια σχέση με την microsoft παρόλο που το site έχει logo την microsoft και κάτω κάτω γράφει designed by microsoft. Αφού δεν πήρα απάντηση στο email δεν το έψαξα περαιτέρω και προχώρησα στα εφτάρια (από piratebay)

Είμαι 99% σίγουρος πως τα κλειδιά  που πουλάνε τέτοια sites είναι παράνομα, και σίγουρα με περιορισμούς.

Εσύ τώρα εάν έχεις όρεξη πάρε τηλέφωνο την microsoft και ρώτα τους εάν έχει καμία σχέση με το site αυτό. 

Δημοσ.

Το σαιτ κανει μπαμ οτι ειναι μουφα!

Αποστολή από το XT910 με τη χρήση Insomnia App. Χρησιμοποιώ Swype οπότε τυχόν λάθος λέξεις στα post μου παρακαλώ να συγχωρεθούν!

• Like 1
Δημοσ.

Αν και σε πρώτη φάση φαίνεται οτι ειναι μούφα μου κανει εντύπωση που εχει και paypal .... αλλα καλύτερα μακριά , αν θές ποιο φθηνά και χωρίς το κουτί κοιτα η στο ebay απο καποιο αξιόπιστο πωλητή η εδω στις αγγελίες μηπως βρεις κατι

• 8 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

εχει κανεις γνωση αν το site ειναι αξιοπιστο, εχει τα 8αρια απο 10€

Ας το σκεφτουμε ρεαλιστικα: Ποιες οι πιθανοτητες να ειναι γνησιο και νομιμο το κλειδι που θα αγορασεις απο ενα site πολωνικης προελευσης (συμφωνα με τα λεγομενα τους), στην τιμη των 10 ευρω οταν η τιμη της DSP εκδοσης παιζει στα ~90 ευρω?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...