Evoliasmenos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω στην ελληνικη αγορα κυκλοφορει το Galaxy Note 3 με τον exynos επεξεργαστη η με το qualcomm...???ειδα καποια reviews αλλα δεν βγαζω ακρη για το ποιο ειναι το πιο καλο...εχει κανεις αποψη για το θεμα...???
kataramenos32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα,ηθελα να ρωτησω στην ελληνικη αγορα κυκλοφορει το Galaxy Note 3 με τον exynos επεξεργαστη η με το qualcomm...???ειδα καποια reviews αλλα δεν βγαζω ακρη για το ποιο ειναι το πιο καλο...εχει κανεις αποψη για το θεμα...??? Η εκδοση με τον exynos Ελλαδα δεν εχει ερθει αλλα τι να τον κανεις?Προσωπικα θα προτιμουσα τον Snap 800
Zapee995 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ο snapdragon ειναι πιο γρηγορος απο τους octa κτλπ...Οπως και στο s4 ετσι και εδω.
Evoliasmenos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ο snapdragon ειναι πιο γρηγορος απο τους octa κτλπ...Οπως και στο s4 ετσι και εδω. ωραια ειδα και στο site απο το σκρουτζ οτι αυτο που θελω να παρω ειναι το n9005 αρα με snapdragon800...ειδα ομως και αυτο το βιντεο που λεει οτι συνολικα σε θεμα γραφικων/εμφανισης κτλ ο snap ειναι μπροστα ενω σε θεματα cpu(επεξεργασιας&ταχυτητας δηλαδη) ο exynos ειναι πιο μπροστα... ...δειτε το αν θελετε και πειτε μου γιατι αυριο το πρωι θα βαλω τα λεφτα για την παραγγελια(εστειλα mail και στο μαγαζι που ειναι να το αγορασω για διευκρινησεις)
Zapee995 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μη ψαχνεις να βρεις ακρη σε επεξεργαστικη δυναμη κινητων...Δε προκειται να βγαλεις ακρη, ειλικρινα. Ο octa αν διαβασες δε δουλευει ποτε με τους 8 πυρηνες, περισσοτερο διαφημιστικες αηδιες της sammy ειναι αυτα. Παρε το n9005 με τον snapdragon και θα εισαι κομπλε οπως και εγω.. Btw, αν θες στειλε μου πμ απο πιο καταστημα θα το παρεις και αν θες βοηθεια σε κατι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα