evoracing Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Έχω τις παρακάτω μητρικές και θέλω να μου πείτε ποια είναι καλύτερη για OC σε CPU... Ο επεξεργαστής είναι ο E6300 Asus P5B (η οποία είναι τώρα πάνω) Gigabyte GA-G31M-ES Fatal1ty f-190hd (δεν γνωρίζω την κατάστασή της μου την έδωσαν και μου είπαν ότι είναι αχρησιμοποίητη, οπτικά είναι καινούργια στην κυριολεξία) Asus P5V20-VM (έχει κανένα 4 χρόνια χρήσης).
WalkerSW Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Καμια ομως.... Ισως την παλεψει λιγο καλυτερα αυτή που ήδη έχεις λογο 965chipset...
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πφφ τόσο καλά εε;; Και απο τις υπόλοιπες 3 ποια έχει καλύτερη onboard κάρτα γραφικών;;
WalkerSW Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Πφφ τόσο καλά εε;; Και απο τις υπόλοιπες 3 ποια έχει καλύτερη onboard κάρτα γραφικών;; G31 και fatality
vaiosgtr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 συγωνμη αλλα απο που βρηκες τοσες μητρικες. ποιος σου τις εδωσε ? ειναι καπου που χαριζουν πραγματα ?
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Αρα fatality που έχει +2 slot ram. Ωραία ευχαριστω Η πρώτη (μετά την p5b) έχει κάψει την θύρα VGA (οπότε θέλει λίγη δουλίτσα άμα την χρησιμοποιήσω) η επόμενη μου την έδωσαν χτες που ήταν ξεχασμένη σε αποθήκη και η άλλη είχαν καεί κάτι πηνεια, ο πελάτης προτίμησε να την αλλάξει, μου έμεινε, άλλαξα τα πηνεια και τώρα δουλεύει πένα . Αυτα τα λίγα ...
rfc Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Απατεωναααα..... και εσυ σαν εμενα "αγοραζεις" βλεπω........ ...
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Απατεωναααα..... και εσυ σαν εμενα "αγοραζεις" βλεπω........ ... Αρχηγέ μου..! ναιι αφού τις αλλάζω τι να κάνω? τους ρωτάω τις θέλετε? όχι μου λένε τι να την κάνω? εε να την αφήσω? κρίμα είναι... Έτσι μου έμειναν και δύο P4 και E4300
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα