mihosmihos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά το κινητό μου ενώ είναι ανοιχτό δεν μπορούν να με πάρουν τηλέφωνο , τους λέει ότι είναι κατειλημμένο . Δεν το έχω βάλει σε air mode , καμία βοήθεια ? Το κινητό μου είναι Huawei x5 και έχω What's up . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 για καντου μια επανεκκίνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihosmihos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το έκανα και πάλι τίποτα εγώ παίρνω κανονικά σε όλους και δεν μπορεί να με πάρει κανείς , λέει ότι είναι κατειλημμένο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 εχεις βαλει κανα bloker καμια φορα μηπως το ξεχασες? τι εκδοση android εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihosmihos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το έκανα επαναφορά συστήματος και απο εκείνη την ώρα δεν μπορούν να με πάρουν , έχει την 4.0.4 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το έκανα επαναφορά συστήματος και απο εκείνη την ώρα δεν μπορούν να με πάρουν , έχει την 4.0.4 . Ξαναδοκίμασε άλλη μια επαναφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihosmihos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το ξανά δοκιμάζω και θα σας πω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 weird, οταν το κανεις για δες και στις ρυθμισεις κλησεων στις απορριψεις και στις φραγες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 επισης δοκιμασε και τουτο το κουλο. Γυρνα το δικτυο σου μονο σε GSM(δηλαδη βγαλε το 3G)και πες τους να σε ξαναπαρουν. Και για να βεβαιωθουμε αν ειναι απ τον αριθμο η την συσκευη δεν γινεται να βαλεις τη σιμ σου σε καποια αλλη συσκευη εστω για μια δοκιμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihosmihos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν δοκίμασα και έβαλα αυτό που μου είπες να το βάλω στο GSM μόνο και πάλι δεν έγινε τίποτα , έβγαλα την σιμ και το έβαλα σε ένα παλιό κινητό που είχα και εκεί πέρα μπορούν να με πάρουν κανονικά οπότε δεν έχει το θέμα η σιμ αλλά το κινητό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 μιλαμε για στοκ να φανταστω ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihosmihos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τι εννοείς ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Captain Nemo Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το λειτουργικό είναι απο τον κατασκευαστή ή έχεις περάσει κάποιο άλλο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihosmihos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Κατασκευαστή . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 δυσκολο, για δοκιμασε αλλη σιμ στο κινητο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα