Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι το msi afterburner ειναι απο τα πλέον ενδεδειγμένα προγράμματα για overclocking , και εγω με αυτο κανω.

Δημοσ.

ωραια η εκδοχη να προκαλεσω ζημια?
οκ το o/c που εχω κανει στην cpu το ειχα ψαξει λιγο..απο gpu δεν εχω ιδεα..!!  :-( 
το τι πρεπει να ανεβασω αναλογα με τα υπολοιπα..θα μπορουσες να με βοηθησεις σε αυτο?
και επισης θα δω διαφορα?

Δημοσ.

Πρώτον πρέπει να εχεις καλό εξαερισμό γενικά στο κουτί σου , απο εκει και πέρα να προκαλέσεις ζημια ναι ειναι πιθανόν οπως και οτι κανεις overclock αμα δώσεις παραπάνω ρεύμα ζορίσεις την κάρτα κτλπ , ωστόσο πλεον οι περισσότερες κάρτες εχουν φτιαχτεί για να αντέχουν ενα ελαφρύ η βαρύ overclocking ανάλογα.

Διαφορά αισθητή να δεις εξαρτάται αν θα κανεις πολυ η λίγο overclockg σε ορισμένες περιπτώσεις θα δεις διαφορα στα fps του παιχνιδιού και σε αλλα οχι , βασικα ψάξε στο google για gtx 660 overclock να δεις απο αλλους που εχουν κανει overclock και να βαδίσεις και εσυ πανω σε αυτο με προσοχή παντα , ή περιμενε καποιον που εχει την ιδια κάρτα με εσενα απο εδω να σου προτείνουν ενα ελαφρύ overcloclock ( αναφέρομαι στα ρεύματα συχνότητες κτλπ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...