Nikos_By_Tntt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας..ηθελα να ρωτισω..η εκδοχη o/c στην gpu απο το msi afterburner το προτεινετε?
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Νομίζω οτι το msi afterburner ειναι απο τα πλέον ενδεδειγμένα προγράμματα για overclocking , και εγω με αυτο κανω.
Nikos_By_Tntt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ωραια η εκδοχη να προκαλεσω ζημια?οκ το o/c που εχω κανει στην cpu το ειχα ψαξει λιγο..απο gpu δεν εχω ιδεα..!! το τι πρεπει να ανεβασω αναλογα με τα υπολοιπα..θα μπορουσες να με βοηθησεις σε αυτο?και επισης θα δω διαφορα?
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Πρώτον πρέπει να εχεις καλό εξαερισμό γενικά στο κουτί σου , απο εκει και πέρα να προκαλέσεις ζημια ναι ειναι πιθανόν οπως και οτι κανεις overclock αμα δώσεις παραπάνω ρεύμα ζορίσεις την κάρτα κτλπ , ωστόσο πλεον οι περισσότερες κάρτες εχουν φτιαχτεί για να αντέχουν ενα ελαφρύ η βαρύ overclocking ανάλογα. Διαφορά αισθητή να δεις εξαρτάται αν θα κανεις πολυ η λίγο overclockg σε ορισμένες περιπτώσεις θα δεις διαφορα στα fps του παιχνιδιού και σε αλλα οχι , βασικα ψάξε στο google για gtx 660 overclock να δεις απο αλλους που εχουν κανει overclock και να βαδίσεις και εσυ πανω σε αυτο με προσοχή παντα , ή περιμενε καποιον που εχει την ιδια κάρτα με εσενα απο εδω να σου προτείνουν ενα ελαφρύ overcloclock ( αναφέρομαι στα ρεύματα συχνότητες κτλπ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα