Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωπα ρε μεγαλε :P Κοιτα απο μεταχειρι αν βρεις 6850/6870/5850/5870.

Λοιπόν,τώρα μπήκα ένα και ούτε 5 λεπτά δεν πρόλαβα να κάτσω crash πάλι χωρίς ειδοποίηση από Battlelog/Origin. Σαν να έκανες κανονικό quit. Αυτά τα είχα πριν καν αγοράσω την 760,υπήρχαν από την αρχή. Αλλά πριν λίγο τώρα έτσι έγινε,έβαλα στο Memory +300 και έγινε αυτό.

Δημοσ.

Με άλλη χρήση στα κάνει;

Μπήκα έπαιξα ένα γύρο αγώνα bf3 στην Operation Metro. Τα fps από 67-75 που έπιανα πριν το oc,τώρα αυξήθηκαν σε 80-90. Ούτε ένα crash. Άρα τα crash είναι από το bf4,όχι από το oc. Αφού δεν κάνουν και τίποτα οι ντενεκέδες της ΕΑ να φτιάξουν το Net-Code... :/

Δημοσ.

Ωπα ρε μεγαλε :P Κοιτα απο μεταχειρι αν βρεις 6850/6870/5850/5870.

αγορασα πριν λιγο την 7750 1gb ddr3 apo plaisio χ συσκ.  70 euro 

Δημοσ.

Τοτε εφαγες του Bf crash :P Για δώσε και στο memory clock +300,και ξανατρεξε παιχνίδι.

Με τα settings που μου είπες,μπήκα να κάνω record στο bf4 με ShadowPlay,και για άγνωστο λόγο,πάρα πολλά fps drops δηλαδή από τα σταθερά 61 πήγαινε 48-55 και ξανά 61 και πάλι το ίδιο. Εκτός και αν κάνω εγώ κάτι λάθος,που δεν νομίζω γιατί έκανα ότι μου είπες. Ίσως να έχει θέματα το bf4 με το oc στην συγκεκριμένη κάρτα,δεν ξέρω....

Δημοσ.

Metro LL έχεις να δοκιμάσεις;

Όχι δυστυχώς,αλλά για να δω αν όντως έφταιγε το oc,έκανα reset τα settings στο MSI AfterBurner,για να δω αν θα έχω ακόμα fps drops...

Δημοσ.

Και ξαφνικά σήμερα,μετά από ένα καινούριο update της DICE,έπιανα κάτι τρελά 70-82 fps στο bf4... ένας Θεός ξέρει τι γίνεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...