AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα μερικές γνώμες,για αγορά κάρτας γραφικών,περισσότερο για παιχνίδια και recordings σε αυτά. Το πόσο που διαθέτω είναι γύρω στα 200-220 ευρώ. Το σύστημα που έχω τώρα είναι: CPU: i7 2600 @3,4 GPU: GTX 550 Ti 1GB PSU: Corsair GS 800W Ram: Corsair Vengeance 8GB @1600MHz M/B: Gigabyte P67A B3 D3 s1155 Υ.Γ. Πριν έρθω εδώ και ζητήσω γνώμες,βρήκα μια καρτούλα στο e-shop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.516784 πείτε μου γνώμες και συζητάμε ότι είναι
WalkerSW Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Εδω είσαι... http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=autocomplete&keyphrase=r9+270x http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=760 1
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αν μπορούσες να ανέβεις 10 euro ακομα μια καλη επιλογή θα ηταν η 760 http://visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35953&cat=5&sub=137&pmanuf=0&sort=3&step=3
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Και οι 2 κάρτες υπόσχονται πολλά,έχουν κάποια τεράστια διαφορά μεταξύ τους; αν όχι τότε πάω για r9 270...
melodystyle2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Τεράστια όχι, πήγαινε στη 270x (νομίζω κάποιες δίνουν δώρο και το bf4 ψάξε το αν θες).
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Παράγγειλα την πρώτη που μου έστειλε ο WalkerSW την r9 270x. Από απόδοση,θα μπορώ π.χ. να τρέχω το bf4 και να κάνω record σε med-high settings @ 50-60 fps;
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Να σαι καλά για την γρήγορη απάντηση σου,ευχαριστώ και τα παιδιά από πάνω για τις προτάσεις τους
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Update: Καλησπέρα σε όλους,μετά από αρκετές μέρες,πήρα την απόφαση και αγόρασα την GTX 760 Gigabyte Version 2GB OC και μπορώ να πω ότι γενικά είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τις αποδόσεις της κάρτας. Αφού κατέβασα drivers και τα σχετικά,έκανα το bf4 Optimized μέσω GeForce Experience,τα settings είναι Ultra σε οθόνη 1920χ1080 23'' με ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Σε διάρκεια παιχνιδιού(multiplayer πάντα) σε πίστες paracel storm,operation lockers με 64 άτομα,μου χτύπαγε 60-63 fps(με ελάχιστα fps drops,έχουμε και αυτή την μπόμπα σύνδεση στην Ελλάδα ). Σε recordings,κράταγε σταθερά 60-61 fps(και κάποιες φορές πήγαινε 62),άλλα ακόμα και όταν είχα fps drops,το παιχνίδι δεν "laggare",έτρεχε αρκετά smooth. Αυτές είναι οι πρώτες μου εντυπώσεις από τις 2 μέρες τώρα που την έχω,ελπίζω να μου κρατήσει για 2-3 χρόνια,αφού κάθε χρόνο βγαίνουν καινούρια πράγματα για PC. Τώρα θέλω να έρθω στο θέμα του OC. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με αυτό το θέμα,θα ήθελα όσοι ξέρουν αν υπάρχει διαφορά σε ένα οποιοδήποτε παιχνίδι,όταν αλλάζεις τις συχνότητες μιας κάρτας(π.χ. αύξηση fps,smoother gameplay κ.τ.λ. κ.τ.λ.). Ευχαριστώ όσοι κάνουν τον κόπο να απαντήσουν Peace 1
Prospector8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Με ενα καλό oc θα κερδίσεις +5-6fps σε ηδη smooth που είσαι τώρα,οποτε εγώ θα έλεγα οτι είσαι μια χαρά,εκτός αν θες να βελτιώσεις το image του Bf. Μπορείς να ποσταρεις φωτο με τις ρυθμίσεις που έβαλε το geforce experience στο bf4?
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Εδώ οι ρυθμίσεις από GeForce Experience : Η εικόνα του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ καλή,τα animations όταν σκάει μια χειροβομβίδα,οι σφαίρες,εκρήξεις κ.τ.λ. κ.τ.λ. απλά έχω αυτά τα fps drops μερικές φορές,που συνήθως οφείλονται στο ping πρωτίστως. Αλλά +5-6 fps παραπάνω δεν θα με χάλαγε καθόλου
Prospector8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Νομιζω στα έχει βάλει όλα τέρμα ή ειναι η ιδέα μου?? Πολυ περίεργο πάντως 50αρια θα έπρεπε να βλέπεις κυρίως με αυτήν την κάρτα.. Anyway,κατέβασε gpuz και MSI afterburner beta 17 όπως επίσης και το fraps. Όταν τα βάλεις όλα αυτά,πήγαινε στο MSI ab και βάλε: Core voltage: +12mV Power limit: +110% Core clock: +80mhz Και πατά apply. Μετα πήγαινε για ενα matchακι στο Bf4 να δεις αν θα σου πεταξει artifacts ή μαυρη οθόνη. Με το frpas μπορείς να δεις περιπου πόση διάφορα είχες πριν το oc και μετα το oc.
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Νομιζω στα έχει βάλει όλα τέρμα ή ειναι η ιδέα μου?? Πολυ περίεργο πάντως 50αρια θα έπρεπε να βλέπεις κυρίως με αυτήν την κάρτα.. Anyway,κατέβασε gpuz και MSI afterburner beta 17 όπως επίσης και το fraps. Όταν τα βάλεις όλα αυτά,πήγαινε στο MSI ab και βάλε: Core voltage: +12mV Power limit: +110% Core clock: +80mhz Και πατά apply. Μετα πήγαινε για ενα matchακι στο Bf4 να δεις αν θα σου πεταξει artifacts ή μαυρη οθόνη. Με το frpas μπορείς να δεις περιπου πόση διάφορα είχες πριν το oc και μετα το oc. Όχι δεν είναι η ιδέα σου,όντως τα έβαλε στο τέρμα από μόνο του,και πραγματικά πιάνω 60-62 fps,αν και πρόσφατα έκανα unpark τα threads του CPU μου με το Unpark CPU Application,δεν ξέρω αν οφείλεται εκεί κάτι. Απλά στο Power Limit,μου έχει μόνο μέχρι 108% δεν έχει πιο πάνω. Μπήκα σε ένα server,ότι δεν πρόλαβα ο κακομοίρης να μπω στο jet game crash χωρίς ειδοποίηση από Battlelog/Origin. Τι ντενεκέδες αυτοί στην ΕΑ,ούτε ένα γύρο αγώνα δεν μπορείς να ευχαριστηθείς....
Prospector8 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος οτι εφαγες crash λογο του Bf και όχι λογο του overclcok?
AngelOfDeath7_GR Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Είσαι σίγουρος οτι εφαγες crash λογο του Bf και όχι λογο του overclcok? Αφού τώρα μπήκα ένα γύρο,και έπαιζα κανονικά,ούτε crash ούτε τίποτα. Ούτε μαύρες οθόνες είδα,ούτε κάτι το παράξενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα