Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση Transmission Web Interface on FreeNAS.

NiVa013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ζητάω την βοήθεια κάποιου για να μου πεί πώς θα κάνω τον υπολογιστή που έχω φτιάξει, downloader pc. Εάν θα μπορούσε κανείς να μου στείλει και στο ibox για να έρθω σε επαφή μαζί του καλώς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

to freenas έχει γίνει nas4free, το freenas είναι πλέον κλειστό και έχει μείνει πολύ πίσω

το nas4free βασίζεται σε freebsd9 και έχει σχεδόν τα πάντα

το μόνο που θέλει είναι να το κατεβάσεις να βάλεις το stick εκεί που θες να το εγκαταστήσεις και μόλις σου δώσει ip στην οθόνη (αν δεν έχεις το βλέπεις στο router σου) και να μπεις από έναν browser στην ip

από το pc θα κάνεις την εγκατάσταση

reboot και 99% θα πάρει την ίδια ip, μετά κάνεις το pool σου και ότι άλλο θέλεις

ένας καλός οδηγός αν θες να πας σε zfs

http://fractalbit.gr/hp-microserver-n40l-nas4free-το-τέλειο-homenas-part-2/

to freenas έχει γίνει nas4free, το freenas είναι πλέον κλειστό και έχει μείνει πολύ πίσω

το nas4free βασίζεται σε freebsd9 και έχει σχεδόν τα πάντα

To Freenas ειναι ανοιχτό, το repo του βρίσκεται στο github:

https://github.com/freenas/freenas

To Freenas ειναι ανοιχτό, το repo του βρίσκεται στο github:

https://github.com/freenas/freenas

οχ, λάθος μου τότε

είχα την εντύπωση ότι αφού παράτησαν το debian μετά τους αγόρασε μια εταιρεία και έμειναν στάσιμη σε freenas7 που βασιζόταν σε freebsd 8

τώρα βλέπω στηρίζετε σε freebsd 9.1 και αυτό και έχουν βάλει και openzfs :thumbup:

οχ, λάθος μου τότε

είχα την εντύπωση ότι αφού παράτησαν το debian μετά τους αγόρασε μια εταιρεία και έμειναν στάσιμη σε freenas7 που βασιζόταν σε freebsd 8

τώρα βλέπω στηρίζετε σε freebsd 9.1 και αυτό και έχουν βάλει και openzfs :thumbup:

Ναι, είχε γίνει ένας μικρός χαμός για ένα διάστημα.

Τελικά το project κατέληξε στην ixsystems (που φτιάχνει και το pcbsd), έφεραν τον κώδικα πιο κοντά στο

freebsd και έγραψαν από την αρχή το ui σε python.To χρησιμοποιούν σαν λειτουργικό στα μηχανήματα (storage servers)

που πουλάνε με το όνομα TrueNAS. Τα plugins είναι πλέον σε μορφή pbi.

Τελικά ρε παιδιά τί να βάλω? Έχω ήδη εγκατεστημένο το FreeNAS αλλά έχει περιορισμούς. Πώς μπορώ να το κάνω αναβάθμιση, είναι εύκολο? Ας μου εξηγήσει κάποιος αν μπορεί.

Τελικά ρε παιδιά τί να βάλω? Έχω ήδη εγκατεστημένο το FreeNAS αλλά έχει περιορισμούς. Πώς μπορώ να το κάνω αναβάθμιση, είναι εύκολο? Ας μου εξηγήσει κάποιος αν μπορεί.

εάν ρωτάς εμένα σου απάντησα, βάλε nas4free

τον οδηγό που σου έδωσα των διάβασες ; γιατί θα έπρεπε να ρωτάς άλλα τώρα και όχι πιο να βάλεις :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...