giorgos1966 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα παιδια.Ψαχνω ενα προγραμμα για να μου κανει τις φωτογραφιες μου με διαφορα εφφε...Δηλαδη να μπορω να γραψω,να της βαλω κορνιζα,να της ξεθωριασω τις ακρες,να βαζω διαφορα εικονιδια(πχ.σε μια φωτο για τα Χριστουγεννα να βαλω εναν ας πουμε Αη Βασιλη σε μια ακρη...)και αλλες δυνατοτητες που μπορει να εχει αυτο το προγραμμα.Βεβαια να μου εχει ετοιμες επιλογες να διαλεξω....Ειτε ελευθερο ειτε με πληρωμη.Ευχαριστω.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που ψάχνεις είναι αυτό Dg Foto Art και μπορείς να το βρείς free If you know what i mean!! Είναι πολύ εύκολο στη χρήση το έχω δουλέψει.
giorgos1966 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που ψάχνεις είναι αυτό Dg Foto Art και μπορείς να το βρείς free If you know what i mean!! Είναι πολύ εύκολο στη χρήση το έχω δουλέψει. Εχει φιλε μου πολλες ετοιμες επιλογες;
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Εχει φιλε μου πολλες ετοιμες επιλογες; Για να το χρησιμοποιούν επαγγελματίες Φωτογράφοι μάλλον ναι Έχει πολλά templates. Όπως είπα δεν χρειάζεται να πληρώσεις. Μπορείς να το βρείς δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα