Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Εχω ενα ρουτερ μουφα της oxygen .Εχω ενα θεματακι με τον αδερφο μου που ανεβαζει συνεχεια.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορω με καποιον τροπο[απο το pc μου]να κανω limit το upload speed της ταδε ip[το λαπτοπ του αδερφου μου].

Το να το κατεβασω απο το λαπτοπ του δεν παιζει θα το καταλαβει.Γεινετε κατι?Εχουμε ακουσε για κατι προγραμματακια ,σαν το net limiter κτλ.

Δημοσ.

το Net limiter πρεπει να το κανεις εγκατασταση στο pc του.απο το pc σου οχι δεν μπορεις να το κανεις.το ρουτερ και qos να εχει παλι αμα το σκιζει δεν θα δεις διαφορα.

Δημοσ.

Δεν παιζει τιποτα δηλαδη?

το ρουτερ περα απο qos δεν νομιζω οτι εχει bandwidth management.οποτε το ρουτερ το ξεχναμε.η θα βαλεις προγραμμα στο pc η θα πρεπε να υπαρχει σαν server να περναει απο εκει ολη η κινηση αντι για το ρουτερ και να εκανες οτι ηθελες.

Δημοσ.

Χρειάζεσαι άλλο router που να εχει ειδικό ενσωματωμένο κόφτη ή να στήσεις ένα μηχάνημα proxy που να ρυθμίζεις από εκεί το traffic. 

edit: οτι λεει ο γκουφας

Δημοσ.

Χρειάζεσαι άλλο router που να εχει ειδικό ενσωματωμένο κόφτη ή να στήσεις ένα μηχάνημα proxy που να ρυθμίζεις από εκεί το traffic. 

edit: οτι λεει ο γκουφας

μαζι το γραψαμε ιδιο λεπτα.χαχα.

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λες upload ειναι το "seeding καποιου torrent" ή "upload ενος αρχειου καπου"? Η χρηση bandwidth στο μεν μπορει να περιοριστει, στο δε οχι.

Δημοσ.

Συνταγμα και οι 2 τωρα...... κοτουλες :P 

απολυεσαι,ban:P

αν ειναι τορρεντ πραγματι μπορει να βαλει Limit μεσα απο το ιδιο το τορρεντ αρκει βεβαια να μην το πειραξει ο αδερφος  του γιατι μετα δεν εχει νοημα.το ιδιο και με το Net limiter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...