georgethess Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Έχω ήδη ένα PC με έναν core duo 8400 και μια Geforce 9600gt. Επειδή παίζω παιχνίδια και τώρα τα τελευταία τα καινούργια δεν παλεύονται (στα low τα παίζω και κολλάει τρελά!), ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να αναβαθμίσω το PC αυτό ή να πάρω άλλο. Αν έχετε να προτείνετε άλλο έχω μέχρι 600 ευρώ να διαθέσω. Είμαι θεσσαλονίκη και νομίζω ότι θα το πάρω από vision studio. Για προτείνεται λοιπόν, αναβάθμιση ή νέο PC;
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Πες και τι άλλο έχεις,σκληρούς,οθόνη,τροφοδοτικό,άλλα περιφερειακά.
Haris San Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Έχω ήδη ένα PC με έναν core duo 8400 και μια Geforce 9600gt. Επειδή παίζω παιχνίδια και τώρα τα τελευταία τα καινούργια δεν παλεύονται (στα low τα παίζω και κολλάει τρελά!), ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να αναβαθμίσω το PC αυτό ή να πάρω άλλο. Αν έχετε να προτείνετε άλλο έχω μέχρι 600 ευρώ να διαθέσω. Είμαι θεσσαλονίκη και νομίζω ότι θα το πάρω από vision studio. Για προτείνεται λοιπόν, αναβάθμιση ή νέο PC; Με 600 θα φτιαξεις ενα pc που θα μπορεις να παιζεις ολα τα παιχνιδια απλα οχι με απαιτησεις(medium αναλογα και την αναλυση που παιζεις)...Μια χαρα δηλαδη αν δεν εισαι hardcore gamer...Αν επισης εχεις τιποτα σκληρους, dvd player και κανα κουτι αξιοπρεπες κοβεις και απο κει λεφτα και θα μπορεις να βαλεις ακομα καλυτερα πραγματα πανω.. Αρα καινουριο!!
ssns Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Οτι ειπε και ο Millennium!Πες μας πρωτα τι εχεις και αναλογα να βγει μια συνθεση.Με 600ευρο βγαινει πολυ καλη οφειλω να πω
georgethess Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν επειδή είμαι εξωτερικό και θα έρθω σε 20 μέρες μάρκες δε θυμάμαι. Έχω λοιπόν: -Τροφοδοτικό 400W -Σκληρούς έχω ένα 750gb και λέω να πάρω έναν ssd φτηνό -dvd θα κρατήσω το ίδιο -Ram 2*2 gb 1066 mhz -Motherboard δε θυμάμαι -Οθόνη παλιολιθική που πάει για άλλαγμα μάλλον Για καινούργιο pc έλεγα ένα με επεξεργαστή amd 6300 και κάρτα 7790 αλλά επειδή δεν έχω ξανασυνθέσει υπολογιστή έχω πελαγώσει με τροφοδοτικά ψύξη κτλ. Ο υπολογιστής που έχω τώρα δεν αξίζει αναβάθμιση καθόλου;
chillbill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Για να μην τα ξαναγράφω, δες εδώ κι από εκεί και κάτω και στη 2η σελίδα το άλλο μήνυμά μου.. Σε γενικές γραμμέςαν δεν είσαι πολύ απαιτητικός μπορείς να πάρεις μια καλή κάρτα γραφικών, για μένα και τροφοδοτικό θες (200-250€ αυτά τα 2 μαζί), κρατάς αυτά και παίζεις για κάμποσο καιρό ακόμη, κι όταν αρχίσει να σου ζορίζει (σε 1-2 χρόνια? ανάλογα τις απαιτήσεις σου) τότε κρατάς αυτά τα 2 εξαρτήματα (που θα'ναι σχετικά νέα) κι αλλάζεις τότε μητρικές,μνήμες,επεξεργαστή.
georgethess Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τελικά αποφάσισα να βάλω την 7790 προς το παρόν και βλέπω μετά για αλλαγή τα άλλα αφού μαζέψω και άλλα λεφτά, λέτε να κόψει πολύ που η μητρική έχει PCI 2 και όχι 3;
Thanos1972 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 δεν υπαρχει περιπτωση να σε κοψει πουθενα,μην στεναχωριεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα