Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα 5920G .. το οποιο παρουσιαζει το εξης προβλημα .... ενω η  καρτα του βλεπει τις ασυρματες συνδεσεις , και του βαζω τον σωστο κωδικο μου βγαζει μνμ οτι υπαρχει '' ασυμφωνια κλειδιου ασφαλειας δικτυου '' , ακομα και σε ελευθερη συνδεση που δεν χρειαζεται κλειδι μου βγαζει μνμ '' δεν ειναι δυνατη η συνδεση των Windows στο δικτυο ''   .... ενω με εξωτερικη ασυρματη κεραια , και με καλωδιο  συνδεεται κανονικα  ... τι λετε να συμβαινει ????? ευχαριστω για τον χρονο σας .........

Δημοσ.

θα ξεκιναγα για κανα bios update.

β.πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.

γ.service pack για το λειτουργικο που εχεις.

Δημοσ.

επισης μην σε κοβει κανα firewall και επισης για το κλειδι προσεχε τα κεφαλαια με τα μικρα και τα ελληνικα με τα αγγλικα.εκτος αν δεν σου ζηταει Passprhrase και σου ζηταει Pin.

Δημοσ.

ολα τα παραπανω τα εχω τσεκαρει ... ειναι ολα ενταξει ..... αλλα το προβλημα παραμενει ....  σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας .... 

Δημοσ.

Έχεις καμια διανομή linux σε κανένα CD/USB να μπουτάρεις απο εκεί να δεις αμα σου βγάζει και εκεί πρόβλημα; 

Άλλη κάρτα δικτύου mpci-x έχεις να βάλεις για δοκιμή;

Κάρτα USB έχεις δοκιμάσεις να δεις αμα σου κάνει τα ίδια;

Δημοσ.

Έχεις καμια διανομή linux σε κανένα CD/USB να μπουτάρεις απο εκεί να δεις αμα σου βγάζει και εκεί πρόβλημα; 

Άλλη κάρτα δικτύου mpci-x έχεις να βάλεις για δοκιμή;

Κάρτα USB έχεις δοκιμάσεις να δεις αμα σου κάνει τα ίδια;

me usb εχει δοκιμασει οπως λεει και παιζει κανονικα.

Δημοσ.

Η "αυτόματη επίλυση προβλημάτων δικτύου" που προτείνει το λειτουργικό σαν επιλογή μετά το σφάλμα σύνδεσης, με έχει ξελασπώσει πολλές φορές στα 7άρια. Το δοκίμασες;

Δημοσ.

me usb εχει δοκιμασει οπως λεει και παιζει κανονικα.

Άρα μένουν τα άλλα 2... Ή η κάρτα θα έχει θέμα ή στο λειτουργικό κάτι έκατσε στραβά... Όπως και να έχει... Βλέπουμε... 

Δημοσ.

Ή το ένα είναι ή το άλλο :P Never say never :P 

Και εμένα πιο πολύ για λειτουργικού θέμα μου κάνει αλλά αφού έχει δοκιμάσει ήδη αλλαγή drivers το επόμενο βήμα έχει... Ψάξιμο....

Για αυτό έλεγα καλύτερα το bootable λειτουργικό, άμα δουλεύει εκεί να είναι και σίγουρος για το τι έχει....

Ε και να είναι pin που λες θα πέσει γέλιο....

Δημοσ.

οταν ειναι Pin συνηθωςτο λεει και εχει απο κατω επιλογη να πατησεις για να βαλεις τo password instead.δεν παιζει βεβαια αυτο παντα οπως εχω δei se thomson αλλα οκ

Δημοσ.

Μαλλον η καρτα τα εχει παιξει η οι drivers.

Για drivers θα κατεβασεις απο δω

https://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Wireless+Networking&ProductLine=Intel%C2%AE+Wi-Fi+Products&ProductProduct=Intel%C2%AE+PRO%2fWireless+3945ABG+Network+Connection

Εχεις την Intel 3945ABG

Δημοσ.

Ναι εχει την Intel 3945ABG ... εβαλα και μια αλλη καρτα που ειχα αλλα δεν την ειδε καθολου ... εχει ενας φιλος μου ενα ιδιο και μολις βρω χρονο θα την κανω τραμπα να δω αν δουλεψει ....  λειτουργικο δεν ειναι  ,εχω κανει και φορματ και δοκιμασα 2-3 drivers διαφορετικους  .. και δεν αλλαξε κατι .... ουτε με την αυτόματη επίλυση προβλημάτων δικτύου διωρθωθηκε το προβλημα .... την πιθανοτητα να ειναι θεμα μητρικης δεν το βλεπει κανεις ???? ειναι απιθανο να ισχυει αυτο ???? σας ευχαριστω ολους .... 

Δημοσ.

Αυτό το λάπτοπ έχει 2 θύρες που μπορείς να βάλεις την κάρτα δικτύου, δοκίμασε και την άλλη... 

Μητρική δύσκολα... Τελευταίος ύποπτος...

Την άλλη κάρτα που έβαλες σίγουρα την κούμπωσες καλά; Μόνο κάτι HP - Vaio κτλπ νομίζω έχουν κλειδωμένα bios για κάρτες, τα Acer πρέπει να τις βλέπουν όλες... Σίγουρα αυτή που έβαλες ήταν καλή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...