Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας..!
θελω να κανω μια ερωτηση οσο αφορα σκληρο δισκο..
εχω κατεβασει το battlefield 4 και το call of duty ghost το προβλημα μου ειναι το ψιλο κολλανε..!!
και σκεφτομαι.. μηπως φταει ο σκληρος για αυτο..!!
το συστημα μου ειναι αυτο αν βοηθαει..

Intel Core I7 940[2.9 Ghz] Turbo boost [3.2 Ghz]  OverClock (3.6 Ghz)
Corsair H100i
Corsair GS 700 W
RAM: 6GB DDR3 1333Mhz
Mobo : ECS X58Β-A
GPU: GTX 660 MSI 2GB OC Edition (non TI)
Case: Corsair 500R

πιστευετε οτι φταει το pc μου η ο σκληρος ο οποιος ειναι (Western Digital 640gb, 7200 rpm)
κανω αυτη την ερωτηση διοτι σκεφτομουν να αγορασω αυτον τον σκληρο ( http://www.e-shop.gr/product?id=PER.303636&sid=1 )
επισης δεν εχω sata 3 

θα δω διαφορα ή τσαμπα λεφτα?
εδω η βαθμολογια και απο τα windows!!

Ευχαριστω εκ των προτερων..!!

post-276993-0-28893000-1384689827_thumb.png

Δημοσ.

Την βαθμολογία απο τα windows αστην καλύτερα μονο για ψυχολογικούς λόγους ειναι ποιο πολύ .

Στο κυρίως πρόβλημα τώρα το ενοείς κολλάνε , εχεις πολυ χαμηλά fps κολάει τελείως το παιχνίδι και σε πετάει εξω περιέγραψε το λιγο αναλυτικότερα ?

Οσο αφορά τον δίσκο οχι δεν εχει σημασία αν βάλεις ssd οτι δεν θα κολάνε αλλου ειναι το πρόβλημα , εκτος βέβαια και αν ο δίσκος ειναι στα τελευταία του και σε τετοια κατάσταση που επηρεάζει τοσο πολυ , δεν νομιζω ομως , επισης σιγουρέψου οτι εχεις βαλει καινούργιους drivers.

Να θυμάσαι βέβαια οτι τα συγκεκριμένα παιχνίδια ειναι αρκετά βαρια και εχουν απαιτήσεις σε γραφικά οποτε αν προσπαθείς να τα τρέξεις σε high settings λογικό ειναι με αυτην την κάρτα , δεν λεω οτι η κάρτα δεν ειναι καλή δεν ειναι ομως αρκετά δυνατή για να τα τρέχει άνετα χωρις κολλήματα παντα για high settings μιλάω.

Δημοσ.

ναι ισχυει τα εχω ολα full !!  :-D 
απλα δεν κολλαει εντελως ουτε με πεταει..!
απλα θα καταλαβεις που και που να κολλαει λιγο..!
ειχα ριξει τα γραφικα απο ultra  σε  high και νομιζω οτι ηταν σχεδον το ιδιο.. για αυτο περισσοτερο εριξα το φταιξιμο στον σκληρο μου
κολλαει λιγο οταν κανει auto save to game !
επισης ειναι λογικο οταν ο σκληρος μου διαβαζει να ακουω σαν γραναζακια μεσα "γρουκ γρουκ" ?
κατεβασα και το hard disk sentinel και τον βγαζει  exellent..!  :blink:

Δημοσ.

ειχα ριξει τα γραφικα απο ultra  σε  high και νομιζω οτι ηταν σχεδον το ιδιο.. για αυτο περισσοτερο εριξα το φταιξιμο στον σκληρο μου

επισης ειναι λογικο οταν ο σκληρος μου διαβαζει να ακουω σαν γραναζακια μεσα "γρουκ γρουκ" ?

Και γω το ιδιο ακουω, αν ξερει καποιος να μας πει... 100% ο δισκος μου στο hd sentinel

Δημοσ.

Αμα τα εχεις ολα στα full λογικό να σου κολλάει αμα τα βάλεις λιγο ποιο χαμηλά θα ειναι κομπλές , αμα το hdsentinel βγάζει οτι δεν υπάρχει πρόβλημα στον δίσκο τοτε μπορει πολυ απλα να ειναι πολυ φορτωμένος για αυτο και το γρουκ γρουκ οταν διαβάζει , δεν εχει σημασία δεν σημαίνει οτι επειδη κανει ετσι εχει πρόβλημα

Δημοσ.

ssd Πλεονεκτήματα πολύ υψηλές ταχύτητες! "Ότι πρέπει για απαιτητικούς Gamers"

μειονεκτήματα μικρό μέγεθος χωρητικότητας, ακριβή τιμή,μη δυνατότητα ανάκτησης δεδομένων.

Καλού κακού κάνε και στον HDD ένα defrag όσο να ναι βοηθάει κάπως.

Δημοσ.

κανε κ καμια ανασυγκροτηση.Μπορει τα αρχεια των παιχνιδιων να ειναι κατακερματισμενα απο ακρη σ'ακρη!

Δημοσ.

Σε γενικότερο επίπεδο θα δεις τεράστεια διαφορά αν πας σε SSD, και άσε τον άλλο για data.

Πάντως εγώ παλιότερα που έπαιζα wow όταν το είχα στον HDD το game ήταν όπως το ήξερα με τα θεματάκια του γιατί δεν είχα και latest spec pc (όχι ότι το wow ζητούσε ακραία πράγματα απτο hardware). Όταν το μετέφερα όμως στο SSD πραγματικά ήταν άλλο πράγμα, απόλαυση από κάθε άποψη. Δεν είναι ότι ξαφνικά είδα περισσότερα fps αφού αυτό είναι κυρίως κάρτας γραφικών και cpu (δεν διαβάζει αρχεία), αλλά στα loading times απλά ήταν λές και παίζω άλλο game. 

Δοκίμασέ το αν τελικά πάρεις SSD!!! Best value for money κατά την άποψη των περισσότερων είναι ένας στα 120GB.

Πιο πάνω ανεβαίνει πολύ το κόστος, πιο κάτω δεν θα χωράει τίποτα, εκτός αν πάρεις έναν 64άρι μόνο και μόνο για το OS.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...