Aias Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Εχω τον Epson stylus 440 και θελω να τυπωσω σε διαφορες περιοχες του χαρτιου που θα ορισω εγω (ξεκινωντας απο πανω δεξια και μετα διπλα απο αυτο κτλ) ενα μικρο κειμενο μεχρι να γεμισει το χαρτι.Ξερει κανεις πως μπορω να το κανω ή αν υπαρχει software που να κανει κατι τετοιο?
Leibniz Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Isws mporeseis na petyxeis kati tetoio me html kai tables. Alla me poly kopo an thes akriveia px gia na ektypwseis se labels.
Jimis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 pes mas liga perisotera gia to ti theleis na ftiakseis praktika. px kartes, etiketes; ti megethos kai ta ksanaleme.
accipio Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2003 Αν έχεις CorelDraw δοκίμασέ το, ίσως να μπορέσεις να κάνεις αυτό που θες.
Aias Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2003 Θελω να φτιαξω αυτοκολλητα χαρτακια με ενα διαφημιστικο μηνυμα πανω για να μπορω να τα κολλησω ευκολα σε διαφορα σημεια στην γειτονια μου.Δυστυχως δεν εχω το corel και δεν ξερω καν πως λειτουργει.
astroman Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2003 κοίταξε για το fineprint, νομίζω ότι μπορεί να τυπώσει μέχρι και 8 σελίδες σε μια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.