xristos_2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Την καλησπέρα μου σε όλους , θα ήθελα την βοήθεια σας , σαν πιο ειδικοί : Μετά από 5 χρόνια σε κινητό με win (omnia) το οποίο είναι ακόμα ¨σκυλί" και δουλεύει απροβληματιστα , είπα κάνω ένα δώρο στον εαυτό , ένα κινητό με μεγαλύτερη οθόνη και να μεταβώ σε android. το ερώτημα είναι : s4 ?? ( € 420) ή g2 (+ €50 περίπου ) Η χρήση θα είναι τυπική ενος μπαμπα , λίγο internet, και πολλές φωτο και video όσο για "πείραγμα" του τηλεφώνου ούτε λόγος, δεν υπάρχει πια χρόνος για τέτοια στα + του s4 1) επέκταση μνήμης (κάτι που το χρειάζομαι για τα video και τις φωτο και δεν θέλω την εξωτερική προσθήκη που μπαίνει στο g2) 2) καλύτερη ευκρίνεια της οθόνης υπο γωνία και σε πολύ φωτεινό περιβάλλον (σύμφωνα με την ανάλυση το fullhd.gr) - δεν μπόρεσα να δω το g2 σε εξωτερικό περιβάλλον , μόνο στ πλαίσιο όπου δεν βλέπεις κάτι 3) δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας 4) αίσθηση ότι είναι μικρότερο από το g2 5) εμπορικότερο τηλέφωνο (δεν έχω πουλησει ποτε κάτι ηλεκτρονικό αλλά το κοιτάω πάντα ) στα + του G2 1) μεγαλύτερη μπαταρία (δεν με πειράζει ιδιαίτερα) 2) μεγαλύτερος επεξεργαστής( δεν ξέρω εάν μου χρειάζεται - εδώ θέλω την βοήθεια σας ) 3) νομίζω ;ότι βγάζει καλύτερες φωτο βράδυ (όπως έκανα μια γρήγορη δοκιμή στο πλαίσιο) Κάθε βοήθεια/γνώμη δεκτή Ευχαριστώ
Fronimitis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Πιστεψε με οποιο και απο τα 2 να παρεις θα μεινεις ευχαριστημενος. Ζυγισε τα θετικα τους και διαλεξε. Ειναι και τα 2 πολυ δυνατα κινητα,με τα καλυτερα σερβις στην Ελλαδα.
Hyphen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Επειδη ειναι ισαξια κινητο και τα 2 εγω θα πηγαινα στο g2. Y.Γ εχω σ4
xristos_2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Επειδη ειναι ισαξια κινητο και τα 2 εγω θα πηγαινα στο g2. Y.Γ εχω σ4 ευχαριστώ για την γνώμη σου, ερωτησούλες : 1) o επεξεργαστής στην απλή - καθημερινή χρήση έχει διαφορά ?? 2) σε βραδινές φωτό , είσαι ικανοποιημένος ?
Zapee995 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το μονο θετικο που βρισκω στο g2 ειναι ο δυνατοτερος επεξργαστης...Κατα τ'αλλα ο αποθηκευτικος χωρος ειναι μικρος, τα πισω κουμπια μονο πρακτικα δεν ειναι, η μπαταρια δε βγαινει και η ips θα σε απογοητευσει. Επισης ειναι ακριβοτερο αυτη τη στιγμη.. 1
kataramenos32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μεγαααλο θεμα ανοιξες φιλε μου . Προσωπικα θα πηγαινα σε G2 αλλα για αυτα που ζητας νομιζω οτι το S4 ειναι καλυτερη επιλογη για σενα
Calexako Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Και τα 2 έχουν πολύ κακογραμμένο λογισμικό. Οπότε στο μέλλον θα χρειαστούν root.
xristos_2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το μονο θετικο που βρισκω στο g2 ειναι ο δυνατοτερος επεξργαστης...Κατα τ'αλλα ο αποθηκευτικος χωρος ειναι μικρος, τα πισω κουμπια μονο πρακτικα δεν ειναι, η μπαταρια δε βγαινει και η ips θα σε απογοητευσει. Επισης ειναι ακριβοτερο αυτη τη στιγμη.. συμφωνώ μαζί σου. Ο επεξεργαστής με προβληματίζει , θα δώ διαφορά ?? όσο για τα πίσω κουμπιά μετά τον πρώτο ενθουσιασμό,νομίζω δεν βολεύουν, ειδικά με θήκη
Hawk7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Και τα 2 ειναι πολυ ωραια.Λιγο πολυ,τα υπερ και τα κατα,τα επισημανες και'συ ο ιδιος. Συνεπως η επιλογη ειναι καθαρα δικη σου,αναλογως σε τι δινεις βαρυτητα περισσοτερο. Προσωπικα επειδη ο αποθηκευτικος χωρος για εμενα ειναι ενα απο τα βασικα,και δεν με ενδιαφερουν τοσο οι μικροδιαφορες αναμεσα στις cpu,θα πηγαινα σε s4. AN ομως το προσπερασεις αυτο,νομιζω οτι το G2 ειναι καλυτερη επιλογη αντικειμενικα. Εχουν ιδια ραμ,ιδια αναλυση σε καμερα,το G2 μεγαλυτερη cpu και πιο ζωηρα χρωματα στην οθονη,κ.ο.κ. Αρα η τελικη επιλογη ειναι δικη σου. Αν παρεις ομως G2 στα http://www.skroutz.gr/s/3971819/LG-G2-32GB.html και μπορεις να διαθεσεις ενα τετοιο ποσον,νομιζω και σε βλεπω με G2. Στην καθημερινοτητα δεν θα δεις τεραστιες διαφορες.Προσωπικα επειδη εχω s3,και δεν θα μπορουσα να σκεφτω αλλο κινητο με τοσα που μου δινει για τις αναγκες μου,αν αλλαζα,θα εκανα μια διαφορετικη επιλογη σε αλλη εταιρεια,απλα για την εμπειρια,και κατι διαφορετικο. Εαν παρεις G2 στα 32γιγα,σε βλεπω να το'χεις πανω απο 5-6 χρονια,οταν μου λες οτι κρατησες 5 χρονια το omnia με win.(περασα και'γω απο omnia ii).
Hyphen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ευχαριστώ για την γνώμη σου, ερωτησούλες : 1) o επεξεργαστής στην απλή - καθημερινή χρήση έχει διαφορά ?? 2) σε βραδινές φωτό , είσαι ικανοποιημένος ? 1. δεν θα δεις διαφορες κατα την γνωμη μου...μπορει μονο μακροχρονια. 2. ναι ειμαι ικανοποιημενος αλλα δεν ξερω γιατι τωρα με το σ4 βγαλω μονο πρωινες φωτο. Παντως στις πρωινες ειναι τρομερο. Οπως λεει και ο φιλος μου ο @Hawk7 παρε το g2 32GB ετσι και αλλιως ειναι 8 ευρω η διαφορα 16 με 32GB.
overpower Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Το μονο θετικο που βρισκω στο g2 ειναι ο δυνατοτερος επεξργαστης...Κατα τ'αλλα ο αποθηκευτικος χωρος ειναι μικρος, τα πισω κουμπια μονο πρακτικα δεν ειναι, η μπαταρια δε βγαινει και η ips θα σε απογοητευσει. Επισης ειναι ακριβοτερο αυτη τη στιγμη.. Χμμμμ, αρα το εχεις δοκιμασει?
Hawk7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 παρε το g2 32GB ετσι και αλλιως ειναι 8 ευρω η διαφορα 16 με 32GB. Συμφωνω απολυτα.Με 32 giga θα ειναι μια χαρα ο φιλος,και θα συνδυασει οτι ανεβασμενο εχει σε specs το G2. Οντως η διαφορα σε χρηματα,ειναι αμελητεα.
alimentas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 κ απο μενα G2. Για μενα η καλυτερη συσκευη που εχει βγει μεχρι σημερα,η lg εχει δωσει ρεστα,πραγματικα. Οσο για την οθονη που λεει ο φιλος πανω οτι θα σε απογοητευσει!!!!!!!!!! μια επαφη απο κοντα θα σε πεισει για το αντιθετο. Yπομονη λιγο ακομα αμα δεν βιαζεσαι για να πεσει κ αλλο η τιμη κ τσιμπα το.
xristos_2011 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Χμμμμ, αρα το εχεις δοκιμασει? δυστυχώς μόνο στο πλαίσιο , όσο μπορούσα να το "εξερευνήσω" κ απο μενα G2. Για μενα η καλυτερη συσκευη που εχει βγει μεχρι σημερα,η lg εχει δωσει ρεστα,πραγματικα. Οσο για την οθονη που λεει ο φιλος πανω οτι θα σε απογοητευσει!!!!!!!!!! μια επαφη απο κοντα θα σε πεισει για το αντιθετο. Yπομονη λιγο ακομα αμα δεν βιαζεσαι για να πεσει κ αλλο η τιμη κ τσιμπα το. σε περιβάλλον καταστήματος το έχω δει όμως δεν το έχει κάποιος φίλος - γνωστός για να δω την οθόνη ημέρα. Σε συνθήκες ημερήσιου φωτισμού αναφέρουν τα περισσότερα τεστ ότι υστερεί (όπως μάλλον όλες οι LCD ακόμα και IPS) 1. δεν θα δεις διαφορες κατα την γνωμη μου...μπορει μονο μακροχρονια. 2. ναι ειμαι ικανοποιημενος αλλα δεν ξερω γιατι τωρα με το σ4 βγαλω μονο πρωινες φωτο. Παντως στις πρωινες ειναι τρομερο. Οπως λεει και ο φιλος μου ο @Hawk7 παρε το g2 32GB ετσι και αλλιως ειναι 8 ευρω η διαφορα 16 με 32GB. NAI αλλά δεν το καλύπτει η Ελληνική Αντιπροσωπία επειδή δεν εισάγεται σαν μοντέλο στην Ελλάδα
Hyphen Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν το ξερω αυτο με την εγγυηση πρωτη φορα το ακουω.Αν δεν το καλυπτει η lg σιγουρα θα στο καλυπτει το μαγαζι που θα το αγορασεις...παρε και ρωτα θα υπαρχει λυση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα