weather1967 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 To παραπάνω του τίτλου,είναι νομίζω καλή προσφορά,στά crazy sundays γιά μιά βδομάδα. http://www.e-shop.gr/product?id=PER.404014&sid=1 Η φτηνότερη τιμη στον Skroutz ξεκινάει από 136 € http://www.skroutz.gr/s/2372673/Epson-WorkForce-WF-3520DWF.html
crmaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 το έχω το συγκεκριμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
chiderboy Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Περίμενα καιρό να το βρώ σε προσφορά. Το χτύπησα χτες. Δε ξέρω μόνο κατά πόσο είναι καλό για περιστασιακή χρήση (1-2 εκτυπώσεις τη βδομάδα) και πόσο εύκολα μπουκώνουν τα ακροφύσια Με ξαναγεμισμένα μελανάκια καλά πάει; Οι epson λόγω πιεζοηλεκτρικής κεφαλής έχω διαβάσει είναι πιο ανεκτικοί
FiKiFiKi Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 <p>το έχω το συγκεκριμένο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. </p> Μελάνι από που παίρνεις; έχω τον 2520
crmaris Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 δεν έχει χρειαστεί ακόμη. Πάντως σε άλλο Epson που είχα αγόρασα τότε από το Amazon. Περίμενα καιρό να το βρώ σε προσφορά. Το χτύπησα χτες. Δε ξέρω μόνο κατά πόσο είναι καλό για περιστασιακή χρήση Να τυπώνεις που και που και όχι μια φορά το μήνα ας πούμε αλλιώς θα μπλοκάρουν οι κεφαλές. Την πάτησα έτσι με ένα παλιότερο Epson στο οποίο τύπωνα μια φορά το μήνα/δίμηνο. Με αυτό τώρα τυπώνω όσο πιο συχνά γίνεται (γιατί έχω και έναν lazer) για να μην πάθω το ίδιο.
MasterX Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 εγω με ενα Canon πολυμηχανημα τυπωνω μια φορα στους 3-6 μηνες και στα 5 χρονια που το εχω δεν εβγαλε προβλημα
HamerZ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για τους ήδη κατόχους, μελάνι από που αγοράζετε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα