GP Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μπαίνω κατευθείαν στο ψητό: ο σκοπός είναι να αναβαθμιστεί ώστε να αντέξει αξιοπρεπώς νέα παιχνίδια του στυλ BF4. Τώρα έχει ως εξής: ΜΒ: Abit IP35 Pro CPU: Core 2 Duo E8400 RAM: 2x2GB 800MHz DDR2 Graphics: nVidia 8800GT 512MB PSU: Corsair HX 520 Υπάρχει περίπτωση να αρκέσει μια αναβάθμιση της κάρτας γραφικών π.χ. ή πάω για full αλλαγή;
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Απο τα παραπάνω μονο το τροφοδοτικο αξίζει να κρατήσεις κατα την γνώμη μου , οποιαδήποτε κάρτα βάλεις ακομα και των 400 euro που λεει ο λόγος θα εχεις το λεγόμενο bottleneck λογω του διπύρηνου επεξεργαστή θέλεις τετραπύρηνο σίγουρα, θα μπορούσες να βάλεις quad core και σε αυτην την μητρική αλλα η γνώμη μου ειναι κανεις υπομονή να μαζέψεις μερικά χρήματα και να πας σε ολική αναβάθμιση , δεν αξίζει να επενδύσεις χρήματα σε αυτην την γενιά που εχεις τώρα , γνώμη μου παντα.
Millennium Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αν μιλάς για BF4 ειδικά multi,χρειάζεται σύγχρονο σύστημα.
chillbill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τα ίδια που λέω εδώ, 2 διαφορές : 1) το τροφοδοτικό που έχεις εσύ δε θέλει άλλαγμα, μια χαρά είσαι! 2) Εγώ δεν έχω παίξει το BF4, οπότε δεν ξέρω τι απαιτήσεις έχει.. Υποθέτω όμως ότι αν δεν έχεις απαίτηση να παίζεις και να τα'χεις όλα high, τότε μπορείς να τη βγάλεις με αναβάθμιση.. Αν θες full AA, όλα high και ultra high αν έχει και τέτοια, τότε πάρε άλλο μηχάνημα. Για μένα, και χωρίς να το'χω δοκιμάσει, ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ όπως λες πιστεύω θα το παίζει και με αναβάθμιση. Αλλά είναι σχετικό το τι θεωρεί καθένας έτσι.. Τώρα παίζω assassins creed III (ναι, 3!) κι ενώ με high όλα έπιανε 60fps αρχικά και χάρηκα, τελικά σε όποιο σημείο έχει πολύ ανοιχτό πεδίο και εικόνες, πέφτω στα 40-30.. . Τα'ριξα στο normal τα γραφικά, και πάλι σε διάφορα σημεία πάει στα 30fps!! Άλλος μπορεί να μη το δέχεται αυτό, αλλά για μένα μια χαρά είναι, δεν έχω παραπάνω απαιτήσεις! (κι όπως έγραφα και στο άλλο, στο AC3 μου κάνει τέτοια, αλλά άλλα παιχνίδια πετούσε(μην είναι της nvidia δάκτυλος!? ) .. Το Castlevania το τελευταίο επαιξα πριν μια βδομάδα, εντυπωσιακότατα γραφικά και κάτω από 60fps δεν έπεσε πουθενά!
georgethess Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Τελικά κατέληξα προς το παρόν να βάλω την 7790 και μετά βλέπουμε, υπάρχει περίπτωση να έχω bottleneck επειδή η μητρική έχει PCI 2 και όχι 3;
chillbill Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Όχι, δες Site: εδώ για την 7870 (που είναι αρκετά ανώτερη από την 7790) πάνω σε pci 2.0 αντί 3...
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Σε τι ανάλυση είσαι,είπες; Προσωρινή λύση φαίνεται αυτή.
cabdik Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 αν θες να παιζεις τετοιου τυπου (BF4, COD κλπ), θες μια καλυτερη καρτα απο 77**...!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα