Προς το περιεχόμενο

Intenso 3TB 3.5" - USB 3.0 100 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το  ιστορικό της "σούπερ" προσφοράς είναι εδώ

Εμένα πιο πολύ για τσάμπα διαφήμιση και διαφημιστικό "τρικ" μου φαίνεται.

Αυτά και επ' αυτού  δεν πρόκειται να επανέλθω.

Βρε καλά μας κάνουνε...

Σ'εμενα το λες οτι ειναι εκει......? :confused:

Το οτι σου φαινεται οτι ειναι διαφημιστικο τρικ δεν παιζει κανενα ρολο και δεν αλλαζει κατι στο οτι η τιμη ηταν 89,90 και οντως ηταν προσφορα.

Το βρε καλα μας κανουνε που κολλαει κανεις δεν ξερει :unsure:

Δημοσ.

χάνεται η εγγύηση αν τον βγάλω όμως;σπάει κάτι στο κουτί δηλαδή;Δεν τον προτείνεις για torrents δηλαδή ε;Επειδή παίρνει δύο δίσκους το nas μπορώ ίσως να κατεβάζω στον άλλον και αυτόν να τον εχω μόνο για αποθήκευση.Αλλιώς υπάρχει κάποιος καλύτερος για κατέβασμα και να έχει χωρητικότητα καλή;πάνω από 1,5 δηλαδη

Αφού το nas είναι 2-Bay τότε εντάξει.

Για το θέμα της εγγύησης δεν γνωρίζω.

Ας μας πει κάποιος που τον έχει απασχολήσει αυτή η περίπτωση.

[How-to] open Intenso ext. HDD

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χάνεται η εγγύηση αν τον βγάλω όμως;σπάει κάτι στο κουτί δηλαδή;Δεν τον προτείνεις για torrents δηλαδή ε;Επειδή παίρνει δύο δίσκους το nas μπορώ ίσως να κατεβάζω στον άλλον και αυτόν να τον εχω μόνο για αποθήκευση.Αλλιώς υπάρχει κάποιος καλύτερος για κατέβασμα και να έχει χωρητικότητα καλή;πάνω από 1,5 δηλαδη

Αν τον βγάλεις απο το κουτί ξέχασε εγγύηση....σίγουρα...χώρια που αρκετά κουτάκια έχουν και τα γνωστα αυτοκολλητάκια & πλαστικά δοντάκια...πάντως αν κάποιος είναι αποφασισμένος να τον βγάλει ντε και καλά έγω έχω τον ίδιο δίσκο σε εσωτερικό και θα με βόλευε να τον έχω σε εξωτερικό....οπότε αν είναι να χαθεί η εγγύηση τα κάνουμε τράμπα και όλοι είμαστε ευχαριστημένοι...Εγγύηση για τον δικό μου κανονικά απο e-shop...τον έχω κανα 2 μήνες...

Επεξ/σία από masteripper
Δημοσ.

Πολυ κομπλέ ο δίσκος.99 τον ειχε το eshop τον Ιούλιο. βαράει χαλαρά περίπου 100-115MB/sec οταν κάνω copy μεγάλα αρχεία πχ > 1-2GB οτι πρέπει για εξωτερικό backup. ;)

και ναι σχετικά αθόρυβος,σίγουρα σε σύγκριση με κάτι western digital που είχα πρίν.

Δημοσ.

...

Το θέμα όμως είναι αν χρησιμοποιείς το nas σαν "κατεβαστηρι" , κατά πόσο αντέχει η συνείδησή σου να υποβάλει ένα δίσκο 3 tb στο μαρτύριο των ατελείωτων read- write των τορεντ (Αυτό στη περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικός)

Απορία:

στα προγραμματα τορεντ, υπαρχει καμια δυνατοτητα να γραφουν μεγαλο μερος των downloads στη RAM αν εχεις αρκετη, ωστε να γραφουν μεγαλα κομματια ατο δισκο λιγοτερο συχνα; πχ αν εχεις 8 ή 16 γιγα;

Δημοσ.

μια απο τα ιδια το μπου%$%#$%#$ τους!! εστειλα μήνυμα για ενημερωση διαθεσιμοτητας και μου εστειλαν αυτο :

Αγαπητέ πελάτη,

Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε το Public.gr για τις on line αγορές σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν  HD INTENSO 3TB 3,5 USB 3.0 που επιλέξατε είχε την ένδειξη «Κατόπιν Παραγγελίας»  λόγω των περιορισμένων τεμαχίων του. 

Παρά τις όποιες προσπάθειές μας δεν καταφέραμε να το εξασφαλίσουμε για εσάς και ως εκ τούτου παραμένει εξαντλημένο.

Για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε σε ακύρωση της παραγγελίας σας εξασφαλίζοντάς σας έκπτωση 10% σε επόμενη αγορά σας σε προϊόντα τεχνολογίας στις επόμενες 30 ημέρες , η οποία είναι ήδη ενεργοποιημένη στον προσωπικό σας λογαριασμό.

Στην διάθεσή σας πάντοτε

Ομάδα Public.gr

Το θεμα ειναι οτι μου εχουν χρεωσει την καρτα μου εδω και 3 ημερες, αυριο θα μιλησω με τον δικηγόρο μου, οχι τοσο για τον δισκο αλλα γιατι παραπαει το αστειο με την παρτη τους.

Δημοσ.

πωωωω καλα δεν πανε καλα, τους πηρα τηλ να στειλουν παραστατικο ακυρωσης στην τραπεζα μου ωστε να ακυρωσουν και αυτοι με την σειρα τους την συνναλαγη και μονο που δεν με έβρισαν, με τα πολλα μου ειπαν οτι με πληροφόρησαν λαθος απο την τραπεζα και οτι κατ'εξαιρεση επειδη εκφρασα την δυσαρέσκεια μου θα στειλουν το παραστατικο, το οποιο λενε οτι ποτε δεν στελνουν και τα λεφτα απλα δεσμαυτικαν παρολο που τραπεζα βλεπει χρεωση. 

Τα συμπεράσματα δικα σας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...