Προς το περιεχόμενο

Intenso 3TB 3.5" - USB 3.0 100 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανονικά δεν πρέπει να μου επιστρέψουν την διαφορά των χρημάτων?

Κανονικα οχι(δεν ειναι και amazon)........κανε ακυρωση και ξανακανε μετα παραγγελια.

Δημοσ.

Aυτος δεν ειναι που εχει παιξει καμποσες φορες στα 99 και 89 ευρω;

Πολλες φορες στα 99,00 ευρω απο το eshop 1-2 φορες στα 96-97 αν θυμαμαι καλα παλι απο eshop και μια φορα στα 89,00 ευρω απο το you.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλες φορες στα 99,00 ευρω απο το eshop 1-2 φορες στα 96-97 αν θυμαμαι καλα παλι απο eshop και μια φορα στα 89,00 ευρω απο το you.

Στα 89,90 ευρώ από το you ήταν για κάνα δυο κομμάτια , για κάνα δεκάλεπτο.

Δεδομένου των καλών εντυπώσεων που έχει αφήσει αυτός ο σκληρός στο πρόσφατο παρελθόν , θεώρησα σκόπιμο να ανακοινώσω αυτή τη προσφορά.

Ίσως κάποιος να χρειάζεται τώρα ένα καλό εξωτερικό  δίσκο 3 Tb και να του περισσεύει 1 € για να το "σπαταλήσει"

Επίσης κάποιος να μη θέλει να μπλέξει με το eshop (λέμε τώρα...)

• Like 1
Δημοσ.

Στα 89,90 ευρώ από το you ήταν για κάνα δυο κομμάτια , για κάνα δεκάλεπτο.

Και αυτο τι σχεση εχει?

Εμεις απλα αναφεραμε τις τιμες που εχει παιξει ο δισκος.

Δημοσ.

Και αυτο τι σχεση εχει?

Εμεις απλα αναφεραμε τις τιμες που εχει παιξει ο δισκος.

"Στα 89,90 ευρώ από το you ήταν για κάνα δυο κομμάτια , για κάνα δεκάλεπτο"

Αυτό θεωρείται προσφορά ή διαφημιστικό "τρικ"  ;

Πρέπει να αναφερθεί σαν τιμή που έχει παίξει ο δίσκος  ;

• Like 3
Δημοσ.

"Στα 89,90 ευρώ από το you ήταν για κάνα δυο κομμάτια , για κάνα δεκάλεπτο"

Αυτό θεωρείται προσφορά ή διαφημιστικό "τρικ"  ;

Πρέπει να αναφερθεί σαν τιμή που έχει παίξει ο δίσκος  ;

Απο τα οποια ΑΝ ηταν 2 το ενα το πηρα εγω :-D........αν και δεν πιστευω πως ηταν μονο 2 αλλα περισσοτερα.

Αυτο θεωρουνταν πολυ καλη προσφορα.

Φυσικα και πρεπει ν'αναφερθει!

Δημοσ.

Απο τα οποια ΑΝ ηταν 2 το ενα το πηρα εγω :-D........αν και δεν πιστευω πως ηταν μονο 2 αλλα περισσοτερα.

Αυτο θεωρουνταν πολυ καλη προσφορα.

Φυσικα και πρεπει ν'αναφερθει!

Το  ιστορικό της "σούπερ" προσφοράς είναι εδώ

Εμένα πιο πολύ για τσάμπα διαφήμιση και διαφημιστικό "τρικ" μου φαίνεται.

Αυτά και επ' αυτού  δεν πρόκειται να επανέλθω.

Βρε καλά μας κάνουνε...

• Like 3
Δημοσ.

χρειάζομαι εσωτερικό δίσκο για nas.Αν πάρω αυτόν μπορώ να τον χρησιμοποιήσω ως εσωτερικό;Αλλιώς το nas έχει υποδοχή usb 2 έχει νόημα να το συνδέσω εκεί η θα είναι πολύ αργος;(χρηση για streaming Blu-ray rips)θέλει εξωτερική τροφοδοσια;

Δημοσ.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικός σε nas ,με τη προϋπόθεση να τον βγάλεις από τη θήκη του (λογικά θα βγαίνει) και να "βλέπει" το nas και τα 3 tb.

Σε υποδοχή usb 2 του nas σίγουρα θα είναι πιο αργό (από ικανοποιητικό μέχρι  αργό).

Παίζουν πολλά πράγματα ρόλο όπως η υποδομή του δικτύου (100αρα-1000αρα), ο επεξεργαστής και η μνήμη του nas.

Ναι , θέλει (έχει) εξωτερική τροφοδοσία.

Το θέμα όμως είναι αν χρησιμοποιείς το nas σαν "κατεβαστηρι" , κατά πόσο αντέχει η συνείδησή σου να υποβάλει ένα δίσκο 3 tb στο μαρτύριο των ατελείωτων read- write των τορεντ (Αυτό στη περίπτωση που χρησιμοποιηθεί ως εσωτερικός)

Δημοσ.

χάνεται η εγγύηση αν τον βγάλω όμως;σπάει κάτι στο κουτί δηλαδή;Δεν τον προτείνεις για torrents δηλαδή ε;Επειδή παίρνει δύο δίσκους το nas μπορώ ίσως να κατεβάζω στον άλλον και αυτόν να τον εχω μόνο για αποθήκευση.Αλλιώς υπάρχει κάποιος καλύτερος για κατέβασμα και να έχει χωρητικότητα καλή;πάνω από 1,5 δηλαδη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...