Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω  εκ των προτέρων για την βοήθεια σας! Είμαι καινούργιος εδώ στο φόρουμ! Αρχικά να ξεκαθαρίσω πως δεν ειμαι πορωμένος gamer και πως δεν είμαι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με θέματα τεχνολογίας, αλλά και ούτε ενημερωμένος όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις, επομένως θα βασιστώ εξ ολοκλήρου στην καλοδεχούμενη βοήθεια που θα μου προσφέρετε!

Έχω έναν υπολογιστή με τα εξής χαρακτηριστηκά... 

Επεξεργαστής: Intel Core i5-2500 CPU @3.30GHZ

RAM: 4,00GB

Κάρτα Γραφικών: Sapphire Radeon HD5450 1GB DDR3

Windows 7 Home Premium 32-bit

Motherboard:AsRock H67M

Οθόνη: LG Led 21.5 ανάλυση (1920 x 1080) pixels

Ενδιαφέρομαι για μία κάρτα γραφικών DDR3 μέχρι την τιμή των 150 ευρώ που να μου δίνει την δυνατότητα να παίζω διάφορα παιχνίδια σε ικανοποιητική ανάλυση χωρίς να κολλάνε και που να μην χρειαστεί να την αλλάξω άμεσα! Με την κάρτα γραφικών που σας ανέφερα οτι έχω έχω παίξει call of duty mw 2 & 3. Fear 1 & 2, ανετα χωρις να κολλάνε.. Απλά ψάχνω για κάτι που να συμβαδίζει με τα υπόλοιπα εξαρτήματα του υπολογιστή και που να με καλύψει έτσι ώστε να μπορώ να χαρώ παιχνίδια της εποχής και όχι μόνο!

Δημοσ.

Ποιο ειναι το τροφοδοτικο που εχεις

Η καλυτερη καρτα που μπορεις να αγορασεις στα 150ευρο ειναι η

http://www.skroutz.gr/s/3078865/Gigabyte-GeForce-GTX650-Ti-Boost-2GB-OC.html

Αλλα ακομα καλυτερα θα προτεινα αν μπορεις να περιμενεις λιγο να μαζεψεις λιγα χρηματα παραπανω να αγορασεις μια απο τις 2 παρακατω

http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/nVidia%20660%7CGRA%20PCX%20GBT%20GTX660%202GB(%20GV-N660OC-2GD%20)

http://www.skroutz.gr/s/4023699/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-WindForce-3X-OC.html

Δημοσ.

Δυστυχως δεν γνωριζω τι τροφοδοτικο εχω και δεν ξερω και με ποιον τροπο μπορω να το βρω! απο εκει και περα αυτες οι καρτες που μου προτεινεις απ' οτι βλεπω ειναι DDR5, ενω η μητρικη μου εχει τυπο μνημης DDR3. Τα χρηματα γενικα δεν ειναι μεγαλο προβλημα δηλαδη για 20-30 ευρω διαφορα δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα, αν ειναι να μπω στην διαδικασια για να αλλαξω καρτα να αλλαξω και αλλα εξαρτηματα πανω στον υπολογιστη θα ηθελα να το αποφυγω! Ευχαριστω πολυ για την συνεισφορα σου!

Δημοσ.

Δυστυχως δεν γνωριζω τι τροφοδοτικο εχω και δεν ξερω και με ποιον τροπο μπορω να το βρω! απο εκει και περα αυτες οι καρτες που μου προτεινεις απ' οτι βλεπω ειναι DDR5, ενω η μητρικη μου εχει τυπο μνημης DDR3. Τα χρηματα γενικα δεν ειναι μεγαλο προβλημα δηλαδη για 20-30 ευρω διαφορα δεν υπαρχει προβλημα. Αλλα, αν ειναι να μπω στην διαδικασια για να αλλαξω καρτα να αλλαξω και αλλα εξαρτηματα πανω στον υπολογιστη θα ηθελα να το αποφυγω! Ευχαριστω πολυ για την συνεισφορα σου!

To τροφοδοτικό σου για να το δεις πρεπει να ανοιξεις το πλαινο του κουτιου και να διαβασεις το καρτελακι του.

Το τι μνήμη περνει η μητρική δεν έχει καμια σχεση με το τι μνημες φοράει μια καρτα... οι καρτες που σου προτάθηκαν μπαινουν κανονικα στο συστημα σου...

Δημοσ.

Φιλε σ'ευχαριστω πολυ δεν το γνωριζα αυτο! Θα το κοιταξω και θα σας πω αμεσα! Ειχα αυτην την εντυπωση οσον αφορα την μητρικη και τις καρτες! Απλα κατι αλλο που εχω ακουσει ειναι πως nvidia πληρωνεις πιο πολυ ονομα και δεν αποδιδουν τοσο οσο RADEON HD, αυτο μονο, οσον αφορα τα λεφτα στα 150 και κατι ειμαστε καλα! 

Δημοσ.

Φιλε σ'ευχαριστω πολυ δεν το γνωριζα αυτο! Θα το κοιταξω και θα σας πω αμεσα! Ειχα αυτην την εντυπωση οσον αφορα την μητρικη και τις καρτες! Απλα κατι αλλο που εχω ακουσει ειναι πως nvidia πληρωνεις πιο πολυ ονομα και δεν αποδιδουν τοσο οσο RADEON HD, αυτο μονο, οσον αφορα τα λεφτα στα 150 και κατι ειμαστε καλα!

Δεν ισχύει αυτο για την nv. Αναλόγως την κατηγορία , την περίοδο, το παιχνίδι κάποιες φορές υπερέχει η μια εταιρεία και κάποιες η αλλη. Οπότε ολα εξαρτώνται απο το τι ειναι το καλυτερο εκείνη την δεδομένη χρονική στιγμή για τον εκάστοτε χρήστη.

Δημοσ.

Ναι καταλαβαινω! Κατα κυριο λογο θα ηθελα να καλυψω παιχνιδια δρασης οπως call of dity battlefield assassins creed καποια παλαιοτερα τα crysis γενικα οτι κυκλοφορει τωρα αλλα και παλαιοτερα παιχνιδια.

Κοιταζω το τροφοδοτικο και σας το στελνω!

Δημοσ.

LOL :P

Η μητρικη σου υποστηριζει DDR3 για μνημη RAM! Η καρτα γραφικων μπορει να εχει οτι μνημη γουσταρει :P

Οτι ειπε ο fulgore κανε..

Δημοσ.

Οκ παιδια. Ευχαριστω για την υπομονη σας και τις συμβουλες σας! Λοιπον το τροφοδοτικο εχεις τις εξης ενδειξεις! 

Model: DR-8500 BTX (MAX 500W). Total Output 500W MAX.. Επομενως προτεινετε μια απο τις 2 τελευταιες που προτεινε ο fulgore?

Δημοσ.

Το τροδοτικο σου είναι τραγικο... οποτε θα χρειαστεις και τροφοδοτικο .. σε διαφορετική περιπτωση κινδυνεύει το συστηματακι σου...

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια! Μπορειτε να μου προτεινετε και ενα καλο τροφοδοτικο γιατι δεν τα γνωριζω τα κριτηρια για κατι αξιοπιστο..

Δημοσ.

Ωραια! Μπορειτε να μου προτεινετε και ενα καλο τροφοδοτικο γιατι δεν τα γνωριζω τα κριτηρια για κατι αξιοπιστο..

Για τις καρτες γραφικων που κοιτας πας σε ενα απο τα παρακατω ,κατα την γνωμη μου παντα αναλογα με το ποσα χρηματα διαθετεις οποιο απο τα 3 και να διαλεξεις θα σε υπερκαλυψει.

http://www.skroutz.gr/s/414060/Thermaltake-Hamburg-530W.html?keyphrase=530+hamburg φθηνο και αξιοπιστο με 3 χρονια εγγυηση

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.640644 μια απο τα ιδια με το παραπανω αλλα με καλυτερο cable management(γιαυτο και ειναι ακριβοτερο)

http://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html?keyphrase=xfx+550 ακριβο αλλα με 5 χρονια εγγυηση και απο παρα πολυ καλη εταιρια.

Δημοσ.

Πιαδια σας ευχαριστω παρα πολυ ολους για την βοηθεια σας! Δηλαδη απ' οτι καταλαβαινω με ενα απο αυτα τα τροφοδοτικα και μια απο τις παρακατω καρτες γραφικων, θα ειμαι καλυμμενος? Δεν θα χρειαστει να αλλαξω κατι αλλο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...