GeorgeGK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα usb flash στο οποίο ξαφνικά δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία ούτε να αντιγράψω και γενικά δεν μπορώ να κάνω τιποτα εκτός απο το να δω τα αρχεία που έχει μέσα. Προσπαθώ να κάνω format αλλά μου εμφανίζεται συνεχώς το ίδιο μήνυμα ότι ειναι write protected. Έχω δοκιμάσει να κανω format μέσα απο το cmd, να αφαιρέσω το readonly μέσω diskpart, να αλλάξω την τιμη στο write protect στο registry και επίσης με διάφορα προγράμματα που προτειναν σε άλλα forum να κάνω format ή partition αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ακόμα και μέσω linux προσπάθησα αλλα και εκεί χωρίς αποτέλεσμα. Δεν ξέρω αν εχει σημασία αλλά τελευταία φορά που λειτούργησε ήταν σε υπολογιστη που έτρεχαν windows 8 και από τότε μου εμφανίζει το write-protected. Το usb είναι μάρκας lexar usb 3.0 16gb Ευχαριστώ εκ των προτέρων
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μα τι γίνεται με αυτο το πρόβλημα καθε λιγο και λιγάκι με τα usb stick ..... αφου τα εχεις δοκιμάσει ολα σχεδόν αν εχει εγγύηση καλύτερα να το πας πισω
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Βασικά οι περισσότεροι που ειχαν παρόμοιο πρόβλημα απο εδω τουλάχιστον αν θυμάμαι καλα δεν βρήκαν ολοι λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα