WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδια φιλε δλδ δν μπορεις να διαβασεις κατι παρα να εχει η εχει ι καταλαβαινω τη λες αλλα πους ξες εση αν εγω εχω προβλημα και οποιος διποτε εγω κ γιαυτο το λογο κανει ορθογραφικα λαθη κ προβλημα ενοοντας δησλεξια κ τα σχετικα Βγαινουμε εντελώς εκτός θέματος αλλα οκ. Ναι κατανοώ καποια πραγματα όταν υπάρχει πρόβλημα δυσλεξίας, αν και πολλοι απλα επειδή βαριούνται να γράψουν σωστά πατάνε πάνω σε αυτό... παρολαυτά όλοι οι σύγχρονοι browsers έχουν εργαλεία ορθογραφίας που ακόμη και ένας δυσλεκτικός μπορεί να χρησιμοποιησει.. Ολα θεμα θέλησης ειναι... ενταξει ναι μπορω να ειμαι ποιο ευγενικος αλλα οταν με λεει γλιτοσαμε απο τα greeklish και παμε σε bitchgreek τι να τον πω εση μου το λες με ωραιο τροπο να σε πω σιγνωμη κ να με πειτε πως βαζω το plugin να μην γινεται αυτο Με ποιο browser εισαι?
WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ρυθμίσεις--> Εμφάνιση σύνθετων ρυθμίσεων-----> ρυθμίσεις γλώσσας και στοιχείων εισόδου-----> προσθηκη βαζεις τα Ελληνικά.... και τα οριζεις ως default γλωσσα για ορθογραφικό έλεγχο. Μετα, οποια λεξη γράφεις λαθος θα στην υπογραμμίζει με κοκκινο... δεξι κλικ πανω της και διαλεγεις την σωστή ορθογραφία.
melodystyle2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 chrome settings -> show advanced settings -> Languages -> Languages and input settings -> Greek -> Use this language for spell checking. Αν δεν υπάρχει η ελληνική γλώσσα, πατάς στο Προσθήκη (Add) και την επιλέγεις και μετα κάνεις το επόμενο βήμα. edit: Με πρόλαβε ο WalkerSW.
Alex An Dros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 οκ κομπλε θα το βαλω για να μην εχουμε τετοια θεματα
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 50 ευρω ναι πουλα τα καλα ειναι.. το τροφοδοτικο αν με ρωτησεις δεν αξιζει τιποτα, χαρη σου κανει Οσο για τα greeklish/bitchgreek που ανεφερε ο φιλος πιο πριν, ενταξει μπορει ο αλλος να μην μεγαλωσε στην ελλαδα τι να κανουμε τωρα.. και εμενα αν με αφησεις greeklish θα γραφω lol. Κριμα που υπαρχουν και κανονες
WalkerSW Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 50 ευρω ναι πουλα τα καλα ειναι.. το τροφοδοτικο αν με ρωτησεις δεν αξιζει τιποτα, χαρη σου κανει Οσο για τα greeklish/bitchgreek που ανεφερε ο φιλος πιο πριν, ενταξει μπορει ο αλλος να μην μεγαλωσε στην ελλαδα τι να κανουμε τωρα.. και εμενα αν με αφησεις greeklish θα γραφω lol. Κριμα που υπαρχουν και κανονες Εσυ προσεχε μην με κανεις να μετανιώσω την ώρα και την στιγμη που ξεκινησα να σε βοηθαώ στα θεματα σου.... 1
TRILOBYTER Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εσυ προσεχε μην με κανεις να μετανιώσω την ώρα και την στιγμη που ξεκινησα να σε βοηθαώ στα θεματα σου.... Σορρυ σιρ
Alex An Dros Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 όχι Ελλάδα μεγάλωσα απλά πότε δεν το είχα με τα ορθογραφικά άλλα εντάξει ας το έχουμε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο συν ότι είμαι κ δυσλεκτικός άλλα τέσπα ξεφεύγουμε από το θέμα
Alex An Dros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 http://www.mycom.nl/componenten/videokaarten/434583/msi-radeon-r9-270x-gaming2gb http://www.mycom.nl/componenten/voedingen/7630/ocz-modxstream-pro-500w οκ τα πείρα τα έβαλα κιόλας... ευχαριστώ για την βοήθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα