hammerd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 το συστημα μου ειναι : MB : ASUS STRIKER 2 EXTREME 775 CPU : INTEL QUAD QX6800 EXTREME RAM : 4x2gb ddr3 PSU : 850W ANTEC GALAXY και θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων για gaming σε αναλυση 1920x1200... με ενδιαφερει να παιζει χωρις χαμηλα framerates (να πιανει 50~60) τα νεα cod ghosts kai bf4 κυριως... εχω δει οτι βγηκαν νεες nvidia/ati (780ti και 290x) αλλα δυσκολο να επιλεξει κανεις... ισως για μενα να ειναι too much για την αναλυση που θα παιζω... τι μου προτεινετε ?? με ενδιαφερει να παρω μια καρτα που να παιζει καλα στην παραπανω αναλυση καθως δεν προκειται να αλλαξω οθονη..
WalkerSW Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 770 απο nv , r9 280Χ απο amd, οτιδήποτε παραπάνω θα φάει μπουκάλι απο τον επεξεργάστη σου. 1
Fulgore1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 770 απο nv , r9 780Χ απο amd, οτιδήποτε παραπάνω θα φάει μπουκάλι απο τον επεξεργάστη σου. Αυτο. Ποια καταστηματα σε βολευουν για αγορα??
hammerd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 r9 780x ??? δεν την εχω πετυχει αυτη...ποτε βγηκε ?? online νομιζω ειναι φθηνοτερα να την παρω...οχι ???
Fulgore1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αυτο. Ποια καταστηματα σε βολευουν για αγορα?? Καταστημα οπως Πλαισιο,Eshop,DigitalMaster,VisionStudio κλπ. Και για την παραπανω καρτα εννοει την R9 280x
hammerd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 α οκ ειπα και γω βλεπω να πηγαινω παλι σε nvidia, τωρα εχω μια gtx285 και εχω μεινει υπερ-ευχαριστημενος... υπαρχει καποια καλη εκδοση της που θα πρεπει να εστιασω...? ανεξαρτητως ποσου... να ειναι δηλαδη OC,με παραπανω μνημη η/και πιο αθορυβη ? γενικα με ενδιαφερει να ειναι καλη υλοποιηση για να αντεχει στην καταπονηση... αν εχει καποιος καποια εκδοση της gtx770, ας μου πει πια πηρε, με ενδιαφερει βασικα να ειναι αθορυβη, και αν σε λογικη διαφορα χρηματων ειναι και αρκετα ποιο oc καλοδεχουμενη !
Fulgore1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αν πας σε Nvidia Κοιτα για Asus,Gigabyte,Msi ή Evga.Ολες τους ειναι παρα πολυ καλες εταιριες και εχουν βγαλει καλες εκδοσεις με 3 χρονια εγγυηση(συνηθως προτεινουμε την φθηνοτερη απο αυτες που ειναι ή η Asus ή η Gigabyte).Αξιζει να σου αναφερω οτι αν τελικα αποφασισεις να αγορασεις 770 να ρωτησεις τα μαγαζια αν δινουν και τα 3 παιχνιδια που δινει η Nvidia μαζι,σε συγκεκριμενα καταστηματα δωρο(ισχυει μεχρι 26του μηνα) ή μπορεις να αγορασεις και κατευθειαν απο Evga με 320+18ευρο τα μεταφορικα http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2773-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR. Βεβαια πριν κανεις την τελικη αγορα ριξε μια ματια και σε R9 280x ειναι και αυτη αρκετα καλη και εχει και εκδοσεις με αρκετα καλες τιμες.
hammerd Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ok.. ποια ειναι αυτα τα παιχνιδια που δινει ?? στο λινκ που μου δινεις το gpu ειναι στα 1046, εχω βρει στο skroutz, δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι κατι καρτες με 1150 MHz... δεν θα δω διαφορα στο ματι ?? επισης τα 4gb θα τα δω εγω στην αναλυση που παιζω η τσαμπα λεφτα ? βλεπω οτι οι 4αρες φτανουν και 500αρα !
Fulgore1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ok.. ποια ειναι αυτα τα παιχνιδια που δινει ?? στο λινκ που μου δινεις το gpu ειναι στα 1046, εχω βρει στο skroutz, δεν ξερω αν ειναι οντως ετσι κατι καρτες με 1150 MHz... δεν θα δω διαφορα στο ματι ?? επισης τα 4gb θα τα δω εγω στην αναλυση που παιζω η τσαμπα λεφτα ? βλεπω οτι οι 4αρες φτανουν και 500αρα ! Τα παιχνιδια τα βλεπεις στην εικονα κατω απο την τιμη.4gb εκδοση θα σου ειναι αχρηστη ναι λογω αναλυσης αν καταληξεις σε 770.\ Αν κοιτας ρολογια πας ή στην Gigabyte ή σε Evga http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2774-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR.Και αν θες την φθηνοτερη σε τιμη αυτη την στιγμη στην Asus.Απλα θα ελεγα καλυτερα να μην ξεφυγεις πολυ σε τιμη αν οντως πας σε 770.
atomakis Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αν πας σε Nvidia Κοιτα για Asus,Gigabyte,Msi ή Evga.Ολες τους ειναι παρα πολυ καλες εταιριες και εχουν βγαλει καλες εκδοσεις με 3 χρονια εγγυηση(συνηθως προτεινουμε την φθηνοτερη απο αυτες που ειναι ή η Asus ή η Gigabyte).Αξιζει να σου αναφερω οτι αν τελικα αποφασισεις να αγορασεις 770 να ρωτησεις τα μαγαζια αν δινουν και τα 3 παιχνιδια που δινει η Nvidia μαζι,σε συγκεκριμενα καταστηματα δωρο(ισχυει μεχρι 26του μηνα) ή μπορεις να αγορασεις και κατευθειαν απο Evga με 320+12ευρο τα μεταφορικα http://eu.evga.com/products/moreInfo.asp?pn=02G-P4-2773-KR&family=GeForce%20700%20Series%20Family&uc=EUR. Βεβαια πριν κανεις την τελικη αγορα ριξε μια ματια και σε R9 280x ειναι και αυτη αρκετα καλη και εχει και εκδοσεις με αρκετα καλες τιμες. fixed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα