FILIM0N Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Εχω σύνδεση το PC με την τηλεόραση μέσω HDMI. Επειδή ο ήχος είναι χαλι θέλω να κάνω μια αναβάθμιση. Είμαι όμως εντελώς αδιάβαστος πάνω στο θέμα οπότε χρειάζομαι λιγο βοήθεια. Τι ειναι καλύτερο να συνδέσω; Ηχεία στο PC ή ηχομπαρα στην τηλεόραση; Η ηχομπαρα μου φαίνεται καλύτερη λύση, ο πωλητής ηταν της άποψης ότι τα ηχεία είναι καλύτερα και φθηνότερα. Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο; Να πω ότι η ΤV δεν έχει optical. Είμαι διατεθειμένος να δώσω γύρω στα 200€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλο θα ηταν να ξερουμε το μοντελο της tv για να δουμε ποιες οι διαθέσιμες εξοδοι. Υπάρχουν ηχεια για υπολογιστή με αξιοπρεπή ηχο. Ειναι ομως δύσχρηστα για tv. Αυτο καθως δεν εχουν τηλεχειριστήριο και συνδεωντε αναλογικά. (τα φθηνά μοντελα). Οι ηχομπαρες ειναι πιο εύχρηστες και παιζουν αρκετα καλα για δεδομένα tv. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 H τηλεόραση είναι μια Νοrdmende N3202LB. Οπότε γενικά καλύτερη η ηχομπαρα; Αποτι ειδα ορισμενες μπορώ να τις ελεγχω και μέσω iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Όσες εχουν bluetooth παιζει το iphone η οποιοδήποτε android την μουσικη απο αυτην. Οι περισσότερες εχουν και remote control. Για εμενα ειναι πιο πρακτικές, ενω μερικα μοντελα παιζουν πλέων πολυ καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Samsung HW-F450 Την εχω ακούσει, πολυ καλη για τα λεφτά της. Φετος η Samsung εχει κανει βήματα και στον ηχο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Την συγκεκριμένη την είχα δει στο κατάστημα και μου άρεσε. Την είχαν στα 179€. Θα κοιτάξω κ online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sog96Ch Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Την συγκεκριμένη την είχα δει στο κατάστημα και μου άρεσε. Την είχαν στα 179€. Θα κοιτάξω κ online σε ποιο την ειχε 179€? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FILIM0N Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Στο Saturn στο Αμβουργο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα