karapro Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Οταν παω να εκτυπωσω το οτιδηποτε δεν μου αναγωριζει τον εκτυπωτη,ουτε στην αναζητηση εκτυπωτη τον βρισκει ενω τα εχω ολα συνδεδεμενα σωστα και οταν βαζω το cd εγκαταστασης δεν αναγνωριζει ουτε και αυτο,αλλα μονο αυτο το cd δεν αναγωριζειΤι μπορει να εγινε στα καλα καθουμενα?Ο εκτυπωτης ειναι lexmark x2670
mastor10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Για κατεβασε τους drivers απο το νετ να δεις http://support.lexmark.com/index?page=product&locale=en&productCode=LEXMARK_X2670&segment=SUPPORT&userlocale=EN#1
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ότι ειπε ο φίλος απο πανω και άλλαξε καλώδιο και θύρα usb , και για δες στο device management τον βλέπει εστω και με θαυμάστικο η ερωτηματικό ?
karapro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 τον εχει κανονικα αλλα οταν παω να εκτυπωσω κατι μου εχει τις επιλογες μονο με fax ή κατι με microsoftκατεβασα τον driver και οταν παω να βγαλω την δοκιμαστικη σελιδα μου λεει η επικοινωνια δεν ειναι εφικτη
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ωραία για δοκίμασε καποιο αλλο καλώδιο usb και θύρα
karapro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Ωραία για δοκίμασε καποιο αλλο καλώδιο usb και θύρα Αλλο καλωδιο δεν εχω και το δοκιμασα σε ολες τις θυρες αλλα παλι τιποτα
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Βρες ενα καλώδιο οταν μπορεις γιατι καμια φορά δεν ξέρεις μπορει να ειναι το ποιο απλο πράγμα , αν τυχαίνει να εχεις και καποιο αλλο pc desktop η laptop βάλε τον και εκει και δες
karapro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 οκ σε ευχαριστω θα δω τι μπορω να κανω
mastor10 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 μια διευκρίνηση, τους παλιους drivers τους εβγαλες πριν περασεις τους νεους? +1 για το καλωδιο btw
karapro Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Eνταξει εκανα 2-3 φορες απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα και τωρα δουλευει
Pintsie Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 μην εγκαθιστάς το φαξ του εκτυπωτή. Εμένα εκεί μου εμφάνιζε παρόμοια προβλήματα μέχρι που σταμάτησα να βάζω και το φαξ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα