Villas7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καταρχάς, καλησπέρα, πρώτη φορά γράφω σε αυτό το site και ελπίζω να είμαι σε σωστό section. Έχω ένα πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, μία GT 540M (laptop). Eκτός από αυτήν έχω και την ενσωματωμένη/στοιχειώδη κάρτα Intel HD. To θέμα είναι ότι κάποια παιχνίδια "προσπαθούν" να τρέξουν με την Intel HD, με αποτέλεσμα να μην ξεκινάνε και να μου δείχνει μύνημα ότι δεν υποστηρίζω το συγκεκριμένο παιχνίδι. Σύμφωνα με τα system requirements δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Το περίεργο είναι ότι αυτό συμβαίνει σε ορισμένα παιχνίδια και όχι όλα. Είμαι ψιλοάσχετος από τέτοια θέματα, οπότε ακόμα και τα πιο αυτονόητα χρειάζονται. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Συμπληρώνω: Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι το πρόβλημα εμφανίστηκε σε κάποια παιχνίδια τα οποία στην αρχή έπαιζαν κανονικά. Σε κάποια φάση απλά δεν ξεκίναγαν.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 nVidia Control panel - manage 3d settings - program settings - επιλογή παιχνιδιού - use nvidia high performance processor
Villas7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον φίλε, αλλά δεν βοήθησε. Τα ίδια πάλι, μου πετάει το ίδιο μήνυμα: Graphics card not supportedYour system does not have sufficient video memory to play this game. Please exit some applications and try again. και Application ErrorD3D Error: Your monitor's aspect radio of 683:384 is incompatible with this game.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα