ΔημητρηςΦου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα! Παιδιά με ποιον τρόπο θα μπορέσω να δημιουργήσω το σχήμα αυτό? * *** ***** ******* ,δηλαδή να εκτυπώνει ανά γραμμή 1, 3, έως 2*n+1. Αυτό που έχω καταφέρει μέχρι στιγμής είναι : * ** *** **** ***** # include <stdio.h> int main() { char draw_char; int n,m,i,j; printf("dwse ton xaraktira tou sximatos :\n"); scanf("%c",&draw_char); fflush(stdin); printf("dwse to ipsos tis skepis :\n"); scanf("%d",&n); fflush(stdin); printf("dwse to ipsos tou orthogwniou : \n"); scanf("%d",&m); printf("\n"); for(i=0;i<=n;i++) { for(j=0;j<=i;j++) printf("%c",draw_char); printf("\n"); } return 0; }
Star_Light Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Έχω έτοιμο κώδικα για αυτο που ζητάς αλα γνωμη μου ειναι να το προσπαθησεις λιγο στο χαρτι πρωτα να δεις τι θες να φτιάξεις , πως θα παει στο χαρτι και μετα δοκιμασε να το εκφρασεις και μεσω της C.
ΔημητρηςΦου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Αυτό προσπαθώ να κάνω αυτή τη στιγμή.ευχαριστώ 1
imitheos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 καλησπέρα! Παιδιά με ποιον τρόπο θα μπορέσω να δημιουργήσω το σχήμα αυτό? * *** ***** ******* Μπορείς να μας το ξαναγράψεις αυτό το σχέδιο αλλά στην αρχή κάθε γραμμής να μας λες πόσα κενά υπάρχουν πριν τον 1ο αστερίσκο ?
ΔημητρηςΦου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 * 5 κενά ,Δηλαδή με βήμα 2*n+1 *** 3 κενά ***** 1 κενό*******
Retromaniac Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 * 5 κενά ,Δηλαδή με βήμα 2*n+1 *** 3 κενά ***** 1 κενό******* Το έχεις πει λάθος είναι 3, 2, 1, 0 (τα κενά πριν το *) Δοκίμασε αυτό. Για n=3 θα σου δώσει το από πάνω. Δεν έχω c για να το ελέγξω. Αν δεν στο βγάλει σωστά δείξε μου το σχήμα που έβγαλε για να το διορθώσω. for(i=0;i<=n;i++) { for(j=i;j<n;j++) printf(" "); for(j=0;j<i*2+1;j++) printf("%c",draw_char); printf("\n"); }
ΔημητρηςΦου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Έχεις δίκιο φίλε μου,έχω φάει ώρες για αυτό. Σε ευχαριστώ πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα