Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μιας και το pc αρχιζει να τα παιζει τωρα τελευταια παμε για αλλαγη, τα εξαρτηματα θα τα αγοραζω ενα ενα καθε μηνα, αρχικα θα κουμπονωνται στο υπαρχων συστημα, μεχρι πλεον να αλλαχτουν ολα... χρηση, rendering, λιγα games.

Θα χρειαστω, ssd (μεχρι 40 ευρω, ισα ισα για το λειτουργικο...)

gpu (7790 η 7850 λογικα)

ram (8 γιγα)

psu ( σκεφτομαι το hamburg)

Ερωτησεις: στον ssd γινεται να περασω τα υπαρχοντα στον hdd windows η θελει φορματ? Αν γινετε πως?

Ραμ, εχω 2χ2 γιγα .... Αν παρω ενα dimm 8gb και κρατησω και ενα απο τα 2 γβ υπαρχουν πιθανοτητες να δουλεψει?

CPU, MOBO Τα αφηνω μιας και θα μπουν τελευταια, οποτε θα το συζητησουμε οταν ερθει η ωρα...

Δημοσ.

SSD  τουλάχιστον 120GB. Δεν έχει νόημα μικρότερος μιας και τα 60GB κοστίζουν 60-70€ και τα 120GB 77-90€ .

Θέλει οποσδήποτε φορμάτ και θα ξαναθέλει όταν αλλάξεις μητρική !!!!

Αρα αν δεν θες να μπεις στην διαδικασία 2 φορμάτ, πάρε πρώτα μητρική και επεξεργαστή +ssd.

Δεν μας λες αν η μνήμη που έχεις είναι DDR3 και σε τι τάση δουλεύει .. Οι πρώτες DDR3 δούλευαν με υψηλότερη τάση από τις τωρινές !

Δεν μας λες και το τελικό ποσό που θες να διαθέσεις με όλα τα parts.

Δημοσ.

Ναι ddr3 1333mhz ειναι... Tαση βλεπω στο cpu-z στην καρτελα spd, timing table 1.50V...Με τα δυο φορματ δεν εχω προβλημα... γυρω στα 200-250 ολα....

Δημοσ.

Ξεκίνα με CPU + MOBO + SSD και μετά

α) τροφοδοτικό (για να στηρίξεις και την μεγάλη κάρτα , δεν μας λες τι τροφοδοτικό έχεις τώρα)

β) κάρτα γραφικών αν μπορείς κάποια με TAHITI  chip (7870 myst edition, 7950) για καλο openCL.

γ) Μνήμες, το τελευταίο αφού έστω και με περιορισμούς (ποσότητα) θα μπορείς να δουλέψεις με τις μνήμες που έχεις. Θα είναι συμβατές με όποιες βάλεις στο μέλλον απλά δεν θα μπορείς με τις νέες να παίξεις πάνω από τα 1333 ακόμα και αν είναι 2400 αυτές που θα πάρεις .

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική σου να πάρεις πρώτα τα δευτερεύοντα και μετά τα πρωτεύοντα CPU + MOBO ...

Θα πρέπει να στησεις το σύστημα πολλές πολλές φορές.

Πάντως ένα σύστημα με

AMD FX 8320

GIGABYTE 970A-UD3

SAMSUNG 840 EVO SSD 120GB

------------------------------------------------------

Κοστίζει 295€  και είναι για αυτό που θες.

Μπορείς να στήσεις τα WIN επάνω και μετά μπορείς να προσθέσεις ότι άλλο θες , μνήμη/ κάρτα γραφικών/ τροφοδοτικό κ.λ.π. χωρίς να χρειαστεί να φορμάρεις και να ξαναπερνάς προγράμματα κ.λ.π.

• Like 1
Δημοσ.

Αρχιζω απο τα δευτερευοντα, γιατι προς το παρων εχω μικρο budget και θελω φεβρουαριο-μαρτιο να εχω μαζεψει περισσοτερα χρηματα για να τα ριξω σε cpu+mobo πρεπει οπωσδηποτε να αρχισουμε με τροφοδοτικο, καθως αυτο που εχω ειναι το 10αρικου και εχει ηδη αρχισει να βουηζει μερικες φορες...Επισης απο επεξεργαστη μπορω να την παλεψω λιγο ακομα, κανει τη δουλεια του (i5 760 oc) περισσοτερο με ενοχλουν το οτι αργει η εκκινηση και φωρτοση προγραμματων, το οτι η μνημη τερματιζεται πανευκολα, και το οτι δεν μπορω να παιξω αξιοπρεπως παιχνιδια.... γιαυτο ξεκιναω απο psu, ram, gpu μου ειναι πιο απαραιτητα απο cpu+mobo...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...