V1oLenCe Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Έχω ένα θέμα με ένα καινούργιο pc που έφτιαξα Specs M/b : Asus sabertooth fx Ram : corsair deminator 16th airflow pro Υδροψιξη :coolermaster 120 xl Σκληρός : wd 7.300 rpm 500th τροφοδοτικό: chieftec 750wat επεξεργαστής:fx 8350 Karta grafikwn: Sapphire 4590 2th Το πρόβλημα που έχω είναι ότι τώρα το εστισα και όταν ανοίγω τροφοδοσία από πίσω στο τροφοδοτικό ανοίγει το pc μόνο του για 3 δευτερόλεπτα μετά κλείνει και δεν ανοίγει... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Xristaras12 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 αποστατες εβαλες στην μητρικη η την βιδωσες απλα πανω στο κουτι; ρευμα cpu εχεις βαλει; επισης βαλε πιο περιγραφικο τιτλο στο θεμα σου.Με το καλησπερα δεν θα μπει κανεις να δει.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει κουτί που δεν εχει ενσωματωμένους αποστάτες?
Xristaras12 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Υπαρχει κουτί που δεν εχει ενσωματωμένους αποστάτες? σε μερικα unboxings Κουτιων εχω δει να τους εχουν σε ενα σακουλακι μεσα μαζι με τα υπολοιπα εξαρτηματα.
micahel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 και βέβαια υπάρχουν. Σε έμενα με zalman z11 εγώ τους βίδωσα.
AnastasisGR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 και βέβαια υπάρχουν. Σε έμενα με zalman z11 εγώ τους βίδωσα. ερωτηση.. τους αποστατεσ τους βιδωνεις με το χερι ιη με καποιο εργαλειο? δηλαδη θελουν γερο σφίξιμο η οχι τοσο οπως η μητρικη?
giannisko Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 ερωτηση.. τους αποστατεσ τους βιδωνεις με το χερι ιη με καποιο εργαλειο? δηλαδη θελουν γερο σφίξιμο η οχι τοσο οπως η μητρικη? Τους βιδωνεις με το χερι στην αρχη,και μετα τους σφιγγεις με μια πένσα,ενταξει με νορμαλ δυναμη,να καταλαβεις με την πενσα οτι τερματισαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα