Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

Ετοιμαζω ενα νεο συστημα καθαρα για gaming , και θελω να μου προτεινετε αν γινεται ενα top 3 απο τα καλυτερα κουτια που μπορω να αγορασω μεχρι τα 100 ευρω.

1. Θελω να ειναι ωραιο εμφανισιακα,  μαζεμενο σχετικα ( να μην ειναι τερας) , αλλα να μην με περιοριζει σε μεγεθος μητρικης.

2. να μπορει να δεχτει με ανεση ακομα και τις μεγαλυτερες σε μεγεθος καρτες γραφικων  και την υδροψυξη Η100

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

ευχαριστω για την αμμεση απαντηση.

Αν επρεπε να επιλεγατε ενα απο τα 4  ποιο  θα ηταν και γιατι?

θα αξιζε η υπερβαση για 18 ευρω και να κοιταγα και το CORSAIR CARBIDE SERIES 500R ?

Δημοσ.

καλησπερα

Ετοιμαζω ενα νεο συστημα καθαρα για gaming , και θελω να μου προτεινετε αν γινεται ενα top 3 απο τα καλυτερα κουτια που μπορω να αγορασω μεχρι τα 100 ευρω.

1. Θελω να ειναι ωραιο εμφανισιακα,  μαζεμενο σχετικα ( να μην ειναι τερας) , αλλα να μην με περιοριζει σε μεγεθος μητρικης.

2. να μπορει να δεχτει με ανεση ακομα και τις μεγαλυτερες σε μεγεθος καρτες γραφικων  και την υδροψυξη Η100

Ευχαριστω πολυ!

ευχαριστω για την αμμεση απαντηση.

Αν επρεπε να επιλεγατε ενα απο τα 4  ποιο  θα ηταν και γιατι?

θα αξιζε η υπερβαση για 18 ευρω και να κοιταγα και το CORSAIR CARBIDE SERIES 500R ?

Εμεις θα αγορασουμε κουτι ή εσυ??Προτασεις αξιολογες εγιναν για αυτα που ζητας.Το μονο που μενει ειναι να ψαξεις το καθε κουτι στο Youtube να δεις πως ειναι απο εμφανιση,τι διαστασεις εχει και πως φενεται το εσωτερικο απο Cable Management,air flow κλπ(και φυσικα να δεις πως χωραει η H100)

Δημοσ.

Απο ποτέ και με πια λογική μπαίνουν κουτια της thermalfake σαν αντιπρόταση σε κουτια της corsair ?

Τεσπα το 500r αξίζει την υπέρβαση ... Δες επίσης

http://www.skroutz.gr/s/2977557/Nanoxia-Deep-Silence-2.html

http://www.skroutz.gr/s/2655487/NZXT-Phantom-410.html

:unsure: Δεν βλεπω παραπανω καποια αναφορα σε κουτι Thermaltake :D

Στα λεφτα του 500R παντως θα ελεγα να κοιταξεις και τα Fractal R.

Δημοσ.

Ελα λαθος εκανα , αιντε να με φατε , μπερδεύτικα με το zalman...

Βασικα φταιω και εγω λιγο,μιας και γνωριζω την αγαπη σου για την Thermal---e :P στα κουτια και ειπα να σε πειραξω λιγο.  :devil:

Μια χαρα  προτεινουν Thermaltake κουτια για Gaming Pc των 1300$ στο εξωτερικο παντως http://www.computeralliance.com.au/alliance-gamers-pro-desktop WalkerSW χαχαχαχα :P

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα φταιω και εγω λιγο,μιας και γνωριζω την αγαπη σου για την Thermal---e :P στα κουτια και ειπα να σε πειραξω λιγο.  :devil:

Μια χαρα  προτεινουν Thermaltake κουτια για Gaming Pc των 1300$ στο εξωτερικο παντως http://www.computeralliance.com.au/alliance-gamers-pro-desktop WalkerSW χαχαχαχα :P

Και μετα παραπονιομαστε για τα ετοιμα του πλαισιου και του eshop... 

Χιλιες φορες καλυτερα απο αυτο το χαλι ειναι!

Δημοσ.

Λοιπον  το σκευτηκα λιγο και λεω πως επειδη κουτι αγοραζεις συνηθως μια φορα , να δωσω κατι παραπανω και να παρω ενα καλυτερο...

Ειμαι αναμεσα σε 2 και θα ηθελα την βοηθεια σας...

1.CORSAIR CARBIDE SERIES 500R BLACK  

CORSAIR CARBIDE SERIES 500R BLACK - - CASES -

2.Fazn Titan II Black

Fazn Titan II Black Full Tower - Κουτιά (Cases) - plaisio.gr

Στο corsair μαρεσει η ποιοτητα κατασκευης του.  ενω στο fazn , που οσο και αν εψαξα δεν καταφερα να το βρω στο youtube μαρεσει το Dock Station

για εύκολη σύνδεση χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες του δίσκου 2.5" ή 3.5" και το card reader...

Και θα ηθελα να ρωτησω ,  αν τα fan στα κουτια αυτια εχουν ιδη led φωτησμο? η τον βαζω εγω εξτρα?

EDIT: μολις ειδα και το NZXT PHANTOM 410 RED και επαθα πλακα, μαρεσει πολυ και αυτο!

Δημοσ.

Λοιπον  το σκευτηκα λιγο και λεω πως επειδη κουτι αγοραζεις συνηθως μια φορα , να δωσω κατι παραπανω και να παρω ενα καλυτερο... Ειμαι αναμεσα σε 2 και θα ηθελα την βοηθεια σας... 1.CORSAIR CARBIDE SERIES 500R BLACK  CORSAIR CARBIDE SERIES 500R BLACK - - CASES - 2.Fazn Titan II BlackFazn Titan II Black Full Tower - Κουτιά (Cases) - plaisio.gr Στο corsair μαρεσει η ποιοτητα κατασκευης του.  ενω στο fazn , που οσο και αν εψαξα δεν καταφερα να το βρω στο youtube μαρεσει το Dock Stationγια εύκολη σύνδεση χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες του δίσκου 2.5" ή 3.5" και το card reader...  Και θα ηθελα να ρωτησω ,  αν τα fan στα κουτια αυτια εχουν ιδη led φωτησμο? η τον βαζω εγω εξτρα? EDIT: μολις ειδα και το NZXT PHANTOM 410 RED και επαθα πλακα, μαρεσει πολυ και αυτο!

Το fans ξεχνά το... Ούτε κάν μπορεί να σταθεί δίπλα σε 500r και 410.

500r και 410 ειναι στα ίδια επίπεδα οπότε διαλέγεις οποίο σου αρέσει καλυτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...