dr_papas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα το σύστημα μου αποτελείται μεταξύ άλλων και από το τροφοδοτικό LAMTECH ATX-S400 το οποίο αν και είναι πάνω κοντά στα τέσσερα χρόνια δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα αλλά ούτε και τώρα έχω. Σκέφτομαι όμως σιγά σιγά να το αλλάξω γιατί όσο περνάει και ο καιρός τα πράγματα είναι ολοένα και πιο επίφοβα να μας αφήσει χρόνους και να πάρει και ότι άλλο θελήσει αυτό μαζί του.. Η ερώτησή μου είναι η εξής : το κουτί που έχω είναι παλιό και παίρνει το τροφοδοτικό επάνω (τροφοδοτικά που έχουν τον ανεμιστήρα πίσω). Σκέφτομαι να πάω σε PSU της CORSAIR το οποίο έχει τον ανεμιστήρα από κάτω και δεν ξέρω τώρα πως θα πάει στο κουτί μου, δηλαδή αν ο ανεμιστήρας θα πάει πάνω ή κάτω. Επειδή όμως δεν μπορώ ακόμα να πάρω άλλο κουτί που παίρνει το τροφοδοτικό κάτω, θα έχω πρόβλημα να το βάλω στο υπάρχων μέχρι την αγορά νέου κουτιού στο μέλλον??
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Οχι δεν θα έχεις πρόβλημα θα βάλεις τον ανεμιστήρα να κοιτάει προς τα κατω , φαντάζομαι οτι το κουτι που εχεις ειναι απο τα κλασσικά παλια που μπαίνει στο πανω μέρος το τροφοδοτικό
dr_papas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτό είναι, το μόνο μείον ίσως είναι ότι θα παίρνει ζεστό αέρα από το εσωτερικό του κουτιού?
AMD Expert Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ναι αυτό είναι, το μόνο μείον ίσως είναι ότι θα παίρνει ζεστό αέρα από το εσωτερικό του κουτιού? αυτό μπορείς και να το θεωρήσεις και σαν θετικό..ότι λειτουργεί σαν ακόμη ένα φαν και διώχνει τη ζέστη απ'το κουτί
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχει θέμα, εξάλλου και από πίσω να είχε τον ανεμιστήρα το ίδιο συμβαίνει. Από μέσα μπαίνει αέρας πίσω βγαίνει.
AMD Expert Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δεν έχει θέμα, εξάλλου και από πίσω να είχε τον ανεμιστήρα το ίδιο συμβαίνει. Από μέσα μπαίνει αέρας πίσω βγαίνει. όχι δεν είναι το ίδιο...από πάνω αν είχε τον ανεμιστήρα απ'έξω θα'μπαινε απ'έξω θα'βγαινε
.::NikoS::. Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 όχι δεν είναι το ίδιο...από πάνω αν είχε τον ανεμιστήρα απ'έξω θα'μπαινε απ'έξω θα'βγαινε Αν μου το επεξηγήσεις λίγο γιατί κάπου σε έχασα, θα το δεχτώ Που πάνω εννοείς; Και πως μπορεί ενώ ένας ανεμιστήρας βγάζει αέρα από μία τρύπα, να μπαίνει ταυτόχρονα από την ίδια τρύπα;
dr_papas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Εγώ απλά σκέφτομαι ότι η ιδέα είναι να παίρνει τον φρέσκο αέρα από έξω (αν μπει σε κουτί καινούριο κάτω) μιας και τα κυκλωματά του μέσα ζεσταίνονται από να παίρνει ήδη ζεστό αέρα μέσα από το κουτί και να τον βγάζει έξω απο πίσω.
SPANK Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα θα ειναι μην αγχώνεσαι και σε δικό μου παλιο κουτάκι αλλα και σε φίλους ετσι ηταν και δεν υπήρχε πρόβλημα με τις θερμοκρασίες , μεχρι να πάρεις καινούργιο κουτάκι εντάξει θα εισαι
.::NikoS::. Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Εγώ απλά σκέφτομαι ότι η ιδέα είναι να παίρνει τον φρέσκο αέρα από έξω (αν μπει σε κουτί καινούριο κάτω) μιας και τα κυκλωματά του μέσα ζεσταίνονται από να παίρνει ήδη ζεστό αέρα μέσα από το κουτί και να τον βγάζει έξω απο πίσω. Ναι αυτό είναι καλό και συμβαίνει αν μπει κάτω. Απλά και πάνω να είναι είτε είναι ο ανεμιστήρας πίσω του, είτε από κάτω, ο αέρας την ίδια κατεύθυνση έχει. Και στις δύο περιπτώσεις βγάζει τον αέρα από πίσω προς τα έξω, απλά στην πρώτη περίπτωση τον ρουφάει από μέσα, στην δεύτερη τον σπρώχνει.
dr_papas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά σκέφτομαι να πάρω Site: αυτό το οποίο πιστέυω με υπερκαλύπτει. Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια και ούτε πρόκειται να ξεκινήσω. Σύστημα : Core2Duo E7500 oc στα 3.4ghz GIGABYTE GA-G41M-ES2L Kingston DDR2 @ 2GB 800 MHZ ATI RADEON HD 4650 HDD 1 SEAGATE 250 GB HDD 2 SEAGATE 150 GB
SPANK Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα ειναι υπεραρκετό για το σύστημα σου και καλη τιμή οποτε χτύπα το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα