Fan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Οπότε μάλλον πάω για 46αρα απ' ό,τι φαίνεται αλλά δεν νομίζω ότι θα καταφέρω να αυξήσω το budget μου (αν και θα προσπαθήσω). Το θέμα είναι ποια είναι τα minimum standards που πρέπει να έχει; Πχ.με 100 Hz είμαι εντάξει; Plasma ή LED LCD; Καλύτερα μια μικρότερη που να έχει όμως 3D και να είναι Smart TV; Την τηλεόραση την έχω αποκλειστικά για ταινίες και σειρές που κατεβάζω. Ελάχιστες φορές βλέπω κάτι διαφορετικό
HERTHAN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά. Οπότε μάλλον πάω για 46αρα απ' ό,τι φαίνεται αλλά δεν νομίζω ότι θα καταφέρω να αυξήσω το budget μου (αν και θα προσπαθήσω). Το θέμα είναι ποια είναι τα minimum standards που πρέπει να έχει; Πχ.με 100 Hz είμαι εντάξει; Plasma ή LED LCD; Καλύτερα μια μικρότερη που να έχει όμως 3D και να είναι Smart TV; Την τηλεόραση την έχω αποκλειστικά για ταινίες και σειρές που κατεβάζω. Ελάχιστες φορές βλέπω κάτι διαφορετικό Η 46F5000 ειναι 50hz πραγματικα και οχι 100hz. Αν δεν βλεπεις ομως αθλητικα δεν θα εχεις και τεραστιο θεμα. Αν ο χωρος σου ειναι φωτεινος πας σε αποκλειστικα σε led-lcd αν ειναι σκοτεινος μπορεις να δεις και καμια plasma. Τωρα παμε σε αυτο που ρωτας......Καλύτερα μια μικρότερη που να έχει όμως 3D και να είναι Smart TV; Στην αποσταση θεασης που εχεις 2,5 με 3 μετρα για να καταλαβεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 3D πρεπει να πας απο 55-60 και πανω.Για να παρεις μικροτερη(40-42) και με 3D θα πρεπει να καθεσαι στο ενα μετρο και λιγοτερο. Με λιγα λογια ξεχασε το το 3D. Η ΤΕΛΙΚΗ μου γνωμη ειναι ή πας στην 46F5000 ή προσπαθεις ν'ανεβασεις το μπατζετ σου και οταν πετυχεις καμια προσφορα σε 50'' ή 55''(αναλογως το μπατζετ) τοτε την χτυπας. 1
Fan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καλύτερα να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για καμιά προσφορά ή τζάμπα η αναμονή μιας και δεν θα αλλάξουν και πολύ οι τιμές;
HERTHAN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Καλύτερα να περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα για καμιά προσφορά ή τζάμπα η αναμονή μιας και δεν θα αλλάξουν και πολύ οι τιμές; Η συγκεκριμενη που λεμε να παρεις ειναι ηδη σε προσφορα και κανεις δεν ξερει αν μετα απο ενα μηνα θα πεσει ή θ'ανεβει η τιμη της. Γενικως ομως Χριστουγεννα παιζουν προσφορες αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει σιγουρα αν θα βγει κατι καλο για την περιπτωση σου
toumpak33 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Kοιτα και αυτην φιλε ειναι πλασμα αλλα ειναι ποαρα πολυ καλη 3d 600hz ειναι παρα πολυ καλη για τα λεφτα της.. http://www.skroutz.gr/s/443995/Samsung-PS43E490B1W.html
HERTHAN Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2013 600Hz; Και λιγα λεει.....επειδη ειναι 3D παει στα 1800hz. 1
redmanftw Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 http://www.skroutz.gr/s/3006106/Samsung-UE42F5000.html?from=recommendation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα