evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα... Αύριο θα έχω την Gigabyte GA-G41MTS2PT και θέλω να ρωτήσω, άμα της βάλω τον Intel Core 2 4300 θα μπορώ να έχω onboard γραφικά?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ότι 775 cpu να βάλεις θα έχεις τα γραφικά είναι onboard στο mobo όχι στη cpu.. άν κατάλαβα σωστά την ερώτηση..
evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Λογικά καλά κατάλαβες.. Από ότι έχω καταλάβει και εγώ σε κάποιες περιπτώσεις οι onboard κάρτες γραφικών θέλουν και έναν συγκεκριμένο cpu.. Αυτό είναι στα νέα μοντέλα?
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 καλά κατάλαβες.. ποιό παλιά τα γραφικά ήταν στο board και τώρα μπήκαν στη cpu άν δεν κάνω λάθως για την intel απο το s1156 και μετά δεν βγήκαν mobos με onboard γραφικά γιατί είναι ενσωματωμένα στη cpu και στην amd μονο στα socket fm1,fm2 έχει τα γραφικά στη cpu ( apu ). 1
evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ρε τι μαθαίνει ο κόσμος ..! και για τι απόδοση μιλάμε? κάτι σαν Sims 2 πχ? (όχι δεν θα είναι για 'μένα το PC) Σε ευχαριστώ πολύ..!
ZAFIRIOSNT Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 δεν ξέρω να σου πώ την αλήθεια αλλά δεν νομίζω.. στις g41 συνήθως βάζανε πολύ βασικά γραφικά, απλά για γραφικό περιβάλων.. όχι για games... δεν χάνεις και τπτ να δοκιμασεις παντως.. 1
evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Στην GA-G31M-ES2L? έχω και αυτήν αλλά αυτή είναι λίγο μαυρισμένη η θύρα VGA... Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ για να ξέρω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα