akis6 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα! Εχω αυτην εδω τη Site: ψυκτρα και μου εχουν σπασει 3 απο τα 4 ποδαρακια της. Προς το παρον την εχω σε socket 775 και σε λιγο καιρο θα μπει σε am3+. Απότι καταλαβα μονο ποδαρακια δεν παιζει να βρω(μονο αν παρω απο καμια παλια ψυκτρα) και κοιταξα για backplate αλλα δεν εχω καταλαβει ακομα καλα πως ακριβως μπαινει και πιο backplate να διαλεξω. Μπαινει πισω απο τη μητρικη και το βιδωνω με το mount plate?Απο μπροστα με βιδα και πισω παξιμαδι? Το mount plate εκει που μπαινουν τα ποδαρακια ειναι καπως υπερηψωμενο φαινεται στη Site: φωτο θα μπορεσει να μπει καποια βιδα εκει περα? Επισης θα ηθελα καποιο λινκ απο καποιο backplate γτ εχω μπερδευτει.. Site: Αυτο εδω ας πουμε κανει?? Πολλες ερωτησεις αλλα καπου τα μπερδεψα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bloodmaniac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2013 τι ακριβως σου εχει σπασει? μπορεις να βαλεις μια φωτογραφια?αν εχει σπασει αυτο που φανταζομαι απο το link δεν νομιζω να εχεις καποιο προβλημα στην εγκατασταση σε am3+ αφου πιανει σε αλλα σημεια απο οτι στο 775 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα