gilardino Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 καλησπερα.ο υπολογιστης μου οταν ανεβοκατεβαινω με τη ροδελα καθως σερφαρω στο ιντερνετ αλλα κι οταν παιζω παιχνιδια σφυριζει.κανει εναν πολυ σπαστικο ηχο-σφυριγμα-τριξιμο,κατι τετοιο.απο τι μπορει να ειναι;μαλλον τροφοδοτικο να φανταστω.
evoracing Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα φίλε ...! Πάρε ένα μολυβάκι πχ και πίεσε ελαφρά το κέντρο από κάθε fan που έχει το κουτί σου. Να φανταστώ στα games ακούγετε συνεχόμενα ε? Εγώ δεν θα έλεγα το τροφοδοτικό αλλά κάρτα γραφικών ή επεξεργαστής καλύτερα.Άμα δεις ότι είναι από κάποιο fan απλά ξεκολλάς λίγο το αυτοκόλλητο που έχει πάνω το fan και του ρίχνεις λίγο λαδάκι ή γράσο.
SPANK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Άνοιξε λιγο το κουτί και προσπάθησε να ακουσεις αν ειναι απο το τροφοδοτικό η την κάρτα γραφικών
gilardino Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Το τροφοδοτικό είναι. Θα το στείλω πίσω. Σας ευχαριστώ όλους
gilardino Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 ενα thermaltake ειναι,οχι αυτο της υπογραφης μου.μοντελο δε θυμαμαι.
davidcas Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 O ηχος προερχεται απο τους voltage regulators (ηλεκτρονικα κυκλωματα, πηνια κλπ) , και ειναι οντως πολυ σπαστικος. Το κανει και το δικο μου Coil whine απο πηνια, ή hissing απο καποιο πυκνωτη που ζοριζεται.. Mπορει να προερχεται απο PSU, mobo ή κάρτα γραφικών.
gilardino Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 σ ευχαριστω για τις πληροφοριες davidcas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα