Udontneed2know Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 νομιζω οτι αμερικη-αγγλια ειναι δυο αγορες π το one θα εχει το πανω χερι...δν θα ειναι τοσο μεγαλη διαφορα στις πωλησεις..θα μοιραστει η πιτα οπως κ σε αυτην την γενια... οι προπαραγγελιες αλλα λενε ομως....
HolyMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Η σειρά με βάση τις πωλήσεις θα έχει ώς εξής: 1 -PS4 (80 - 100 εκατομμύρια) 2 -XBOX360 XBOX ONE( 60 - 80 εκατομμύρια) 3 -WiiU ( 20 εκατομμύρια ) Το Steambox δεν το βάζω μέσα, διότι είναι μπαλαντέρ στο όλο σκηνικό και κανείς δεν μπορεί να πεί αυτή τη στιγμή πώς θα κάτσει. Επίσης θεωρώ πιθανό να δούμε πτωτική τάση στις πωλήσεις λόγω των χαμηλότατων τιμών στα παιχνίδια στο PC, το οποίο μπορεί να απορροφήσει μέρος της αγοράς...
Darthvader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Ναι και εχω διαφορους λογους να το πιστευω.. Πιθανόν να έχεις δίκιο γιατί τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα η νεα γενιά θα αντικατασταθεί πιο γρήγορα από οτι η προηγούμενη. Η σειρά με βάση τις πωλήσεις θα έχει ώς εξής: 1 -PS4 (80 - 100 εκατομμύρια) 2 -XBOX360 ( 60 - 80 εκατομμύρια) 3 -WiiU ( 20 εκατομμύρια ) Το Steambox δεν το βάζω μέσα, διότι είναι μπαλαντέρ στο όλο σκηνικό και κανείς δεν μπορεί να πεί αυτή τη στιγμή πώς θα κάτσει. Επίσης θεωρώ πιθανό να δούμε πτωτική τάση στις πωλήσεις λόγω των χαμηλότατων τιμών στα παιχνίδια στο PC, το οποίο μπορεί να απορροφήσει μέρος της αγοράς... Νομίζω ότι τελικά η δική σου πρόβλεψη είναι πιο ρεαλιστική από την δική μου!!!
metallica 13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 οι προπαραγγελιες αλλα λενε ομως.... οι προπαραγγελιες δν μ λενε κατι...μιλαμε για το μελλον οχι για τον πρωτο μηνα..,
ADHD Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Πιθανόν να έχεις δίκιο γιατί τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα η νεα γενιά θα αντικατασταθεί πιο γρήγορα από οτι η προηγούμενη. Νομίζω ότι τελικά η δική σου πρόβλεψη είναι πιο ρεαλιστική από την δική μου!!! Και επισης αν δεν καιγονται τα Χ1 οπως τα 360 για να αγοραζει ο κοσμος διπλα και τριπλα.. οι προπαραγγελιες δν μ λενε κατι...μιλαμε για το μελλον οχι για τον πρωτο μηνα.., Οι προπαραγγελιες εγιναν στο hype της Ε3 και θα εξαντληθουν ολες, κατσε να περασει ομως και να δουν οτι δεν υπαρχει software και βλεπουμε τι θα πουλησει.. 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Εγω θελω το χειριστηριο του xbox one σαν τρελος!!!!
anamenos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Η σειρά με βάση τις πωλήσεις θα έχει ώς εξής: 1 -PS4 (80 - 100 εκατομμύρια) 2 -XBOX360 ( 60 - 80 εκατομμύρια) 3 -WiiU ( 20 εκατομμύρια ) Το Steambox δεν το βάζω μέσα, διότι είναι μπαλαντέρ στο όλο σκηνικό και κανείς δεν μπορεί να πεί αυτή τη στιγμή πώς θα κάτσει. Επίσης θεωρώ πιθανό να δούμε πτωτική τάση στις πωλήσεις λόγω των χαμηλότατων τιμών στα παιχνίδια στο PC, το οποίο μπορεί να απορροφήσει μέρος της αγοράς... Το steambox και εγώ το θεωρώ κάτι εντελώς διαφορετικό αφού στην τελική μιλάμε για το πρώτο που κυκλοφορεί , στο μέλλον πιστεύω θα βγουν και νέα με καλύτερα χαρακτηριστικά. Οι κονσόλες ανεξάρτητα από τα revisions έχουν fixed hardware μέχρι το τέλος. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2013 από anamenos
Alithinos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δε μπορώ να ξέρω νούμερα,αλλά κατά την άποψη μου πρώτο θα είναι το ps4,μετά το xbox one,και τελευταίο το WiiU.
HolyMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 λογικα θα ειναι πρωτο το ps4 με τοσα χαλασμενα που θα εχει!
mtzs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 λογικα θα ειναι πρωτο το ps4 με τοσα χαλασμενα που θα εχει! Αυτο ισχυε στην υπάρχουσα γεννιά με τις πρώτες παρτίδες Χ360 που όλες πούλησαν εις διπλούν - τριπλούν και γι αυτο ήταν μπροστά σταθερά τόσα χρόνια. Οταν πάψαν τα προβήματα είδαμε τι έγινε. Απο κει και πέρα δε μπορώ να πω για νουμερα αλλά το PS4 θα πιάσει 30-40% περισσότερο του Χ1. Το Wii U δε το βάζω μέσα. Πάπαλα αυτό, είναι αδιάφορο. Οι προπαραγγελιες εγιναν στο hype της Ε3 και θα εξαντληθουν ολες, κατσε να περασει ομως και να δουν οτι δεν υπαρχει software και βλεπουμε τι θα πουλησει.. Εδω λανθάνεις και θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο Η MS έδωσε το RYSE + Forza και αντε να δώσει και κανα δύο τιτλους μεγάλους ακόμη. οτι ήταν να δώσει το έδωσε. Κάτσε να έρθει ο Μάρτης με τα γερά χαρτιά Infamous, MGS (Μπορει ναναι Multi αλλα θα μπουστάρει το ΠΣ4), Naughty Dog, Santa Monica του χρόνου, GT7 και τότε θα δούμε αν έχει software και κατα πόσο ποιοτικό θαναι.
HolyMan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 τι εγινε οταν επαψαν τα προβληματα? γτ μια χαρα τα πηγε αλλου ηταν το θεμα
Darthvader Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Και επισης αν δεν καιγονται τα Χ1 οπως τα 360 για να αγοραζει ο κοσμος διπλα και τριπλα.. Λες να αντέγραψε η Sony το δοκιμασμένο 360 επιχειρηματικό πλάνο της MS, για να βγεί πολύ μπροστά στις πωλήσεις; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 λογικα θα ειναι πρωτο το ps4 με τοσα χαλασμενα που θα εχει! Φαντασου δλδ ποσο πιο πισω ειναι το 360 στην πραγματικοτητα σε σχεση με το ps3. Τωρα για το ps4 θα δειξει ειναι νωρις ακομα. Θα εχει πλακα ομως αν εχουν τα ιδια χαλασμενα με το one που παιζεις μπαλα μεσα στο κουτι του. Kαι εγω δεν βλεπω 8ετια σε αυτη την γενια,αλλα 5-7 χρονια για τις κονσολες. Τωρα για προβλεψεις ειναι δυσκολο. Η σειρα μαλλον θα ειναι αυτη που προβλεπουν ολοι. Για μενα εξαρταται αρκετα απο Ιαπωνια και το αν θα ξυπνησει αυτη σε αυτη την γενια.
sofian7 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Κι εγώ μειωμένες πιστεύω θα είναι οι πωλήσεις κονσολών αυτή τη γενιά..PS4: 60m XBone:60m Wiiu:30m Δεν πιστεύω με τπτ ότι μπορεί να φτάσουμε τα 80 αυτής της γενιάς...Να βάλουμε και ps vita,3ds μέσα??
anamenos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ρε παιδιά μακάρι να μην είναι τόσο χαμηλά όσο υπολογίζετε οι περισσότεροι γιατί πλέον θα μιλάμε όντως για την τελευταία γενιά κόνσολών και θα επιβεβαιωθούν οι κακές οι γλώσσες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα