granazias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα σε ολους.εχω το εξης προβλημα.εχω ενα λαπτοπ κι οταν το ενωνω με την τηλεοραση για να παιζω η να βλεπω ταινιες,βιντεο,κλπ.,μετα απο μερικα λεπτα παραμορφωνεται η εικονα της τηλεορασης(πρασινιζει) και ολα τα αντικειμενα στην οθονη φαινονται μεν,αλλα καπως σκιερα.μετα απο λιγο επανερχεται κανονικα και καθε τρεις και λιγο γινεται αυτο το πραγμα.επισης υπαρχουν στιγμες που αλλαζει καπως η χροια του ηχου χωρις ομως να γινεται ενοχλητικη. ακομα να αναφερω οτι οταν δε χρησιμοποιω hdmi αλλα το κλασικο vga καλωδιο για βιντεο και καλωδιο 3,5 βυσμα για ηχο,ολα δουλευουν ρολοι. παρακαλω τη βοηθεια σας.θα επισυναψω και φωτο συντομα για να καταλαβετε ακριβως το προβλημα.
thelos257 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Καλημερα σε ολους.εχω το εξης προβλημα.εχω ενα λαπτοπ κι οταν το ενωνω με την τηλεοραση για να παιζω η να βλεπω ταινιες,βιντεο,κλπ.,μετα απο μερικα λεπτα παραμορφωνεται η εικονα της τηλεορασης(πρασινιζει) και ολα τα αντικειμενα στην οθονη φαινονται μεν,αλλα καπως σκιερα.μετα απο λιγο επανερχεται κανονικα και καθε τρεις και λιγο γινεται αυτο το πραγμα.επισης υπαρχουν στιγμες που αλλαζει καπως η χροια του ηχου χωρις ομως να γινεται ενοχλητικη. ακομα να αναφερω οτι οταν δε χρησιμοποιω hdmi αλλα το κλασικο vga καλωδιο για βιντεο και καλωδιο 3,5 βυσμα για ηχο,ολα δουλευουν ρολοι. παρακαλω τη βοηθεια σας.θα επισυναψω και φωτο συντομα για να καταλαβετε ακριβως το προβλημα. Αρχικα ρε μαστορα πες μας τι laptop ειναι μοντελο και ονομα κατασκευαστη μετα πες μας το συδεεις με VGA ή με το αλλο συρμα το HDMI ; Ρυθμιζετε η οθονη αυτοματα ; Ο ηχος παιζετε απο το laptop ή απο την τηλεοραση ; Θα πρεπει να ρυθμισεις τον ηχο να παιξετε απο τv αν ειναι και να διχνει μονο μια εικονα στην tv και οχι tv και οθονη laptop.
granazias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Αρχικα ρε μαστορα πες μας τι laptop ειναι μοντελο και ονομα κατασκευαστη μετα πες μας το συδεεις με VGA ή με το αλλο συρμα το HDMI ; Ρυθμιζετε η οθονη αυτοματα ; Ο ηχος παιζετε απο το laptop ή απο την τηλεοραση ; Θα πρεπει να ρυθμισεις τον ηχο να παιξετε απο τv αν ειναι και να διχνει μονο μια εικονα στην tv και οχι tv και οθονη laptop. ενταξει ρε φιλε να σου πω τι μαρκα ειναι αν και δε νομιζω οτι παιζει ρολο.toshiba satellite L505.ολα δουλευουν αυτοματα μολις ενωσω με hdmi.και ο ηχος και η εικονα.εχω ηδη ρυθμισει την εικονα να παιζει μονο απο την τηλεοραση,οπως επισης κι ο ηχος.απλα υποψιαζομαι οτι ισως φταινε οι drivers.επειδη εκανα προσφατα φορματ,ολες οι ενημερωσεις καρτας γραφικων και ηχου,ειναι απο τη microsoft κι οχι απο τις original εταιριες.η καρτα γραφικων ειναι ati mobility radeon hd4500 και η καρτα ηχου της realtek.μηπως φταιει αυτο?
thelos257 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 ενταξει ρε φιλε να σου πω τι μαρκα ειναι αν και δε νομιζω οτι παιζει ρολο.toshiba satellite L505.ολα δουλευουν αυτοματα μολις ενωσω με hdmi.και ο ηχος και η εικονα.εχω ηδη ρυθμισει την εικονα να παιζει μονο απο την τηλεοραση,οπως επισης κι ο ηχος.απλα υποψιαζομαι οτι ισως φταινε οι drivers.επειδη εκανα προσφατα φορματ,ολες οι ενημερωσεις καρτας γραφικων και ηχου,ειναι απο τη microsoft κι οχι απο τις original εταιριες.η καρτα γραφικων ειναι ati mobility radeon hd4500 και η καρτα ηχου της realtek.μηπως φταιει αυτο? Επρεπε να εκανες ανακτηση απο τα dvds που σου δωσαν ή να εκανες μονος σου dvds ανακτησεις. αυτο θα φταιει σιγουρα για κοιταξε μπας και βρεις οδηγους απο τα sites των παραπανω εταιριων.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 πρωτου αρχισεις δοκιμες με drivers Κλπ δοκιμασε το απλουστερο. Αλλαγη καλωδιου hdmi μαλλον εχει καποια εσωτερικη τσακιση το καλωδιο και γι αυτο "χανει".
granazias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Επρεπε να εκανες ανακτηση απο τα dvds που σου δωσαν ή να εκανες μονος σου dvds ανακτησεις. αυτο θα φταιει σιγουρα για κοιταξε μπας και βρεις οδηγους απο τα sites των παραπανω εταιριων. κι εγω ετσι πιστευω.θα το κοιταξω.ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια. πρωτου αρχισεις δοκιμες με drivers Κλπ δοκιμασε το απλουστερο. Αλλαγη καλωδιου hdmi μαλλον εχει καποια εσωτερικη τσακιση το καλωδιο και γι αυτο "χανει". το εχω ηδη κανει,ετσι πιστευα κι εγω στην αρχη,αλλα μολις εβαλα το νεο καλωδιο απογοητευτηκα ξανα.ισως να φταινε οι drivers οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post.ευχαριστω πολυ παντως για την παρεμβαση σου.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 μπες στη σελιδα της toshiba και ψαξε να περασεις τους drivers για το δικο σου λαπτοπ.Ποτε με drivers που θα βρουν τα windows. 1
granazias Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 μπες στη σελιδα της toshiba και ψαξε να περασεις τους drivers για το δικο σου λαπτοπ.Ποτε με drivers που θα βρουν τα windows. οκ θα το ψαξω.ευχαριστω πολυ.
granazias Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 χαιρετω την παρεα.λοιπον,επανερχομαι στο προβλημα παραμορφωσης της εικονας οταν ενωσω το λαπτοπ και την τηλεοραση με hdmi.κατεβασα και εγκατεστησα τους drivers της καρτας γραφικων απο το επισημο σαιτ και παρολα αυτα το προβλημα παραμενει.σας παραθετω και εικονες παρακατω. για την πρωτη εικονα δε σηκωνει σχολια,νομιζω φαινεται ξεκαθαρα η παραμορφωση. στις αλλες δυο συμβαινει το εξης περιεργο.οταν επανερχεται η εικονα εχω χρωματα οπως της δευτερης φωτο και μετα απο λιγο γινεται οπως της τριτης.αυτο διαρκει για λιγη ωρα και μετα ξαναπαραμορφωνεται.δεν υπαρχουν συγκεκριμενα χρονικα διαστηματα μεταξυ αυτων των αλλαγων,γινονται σε ασχετο χρονο.να τονισω και παλι οτι αυτα συμβαινουν και οταν βλεπω και τις 2 οθονες ταυτοχρονα(λαπτοπ-tv),αλλα κι οταν βλεπω μονο την οθονη της tv. θα περιμενω τη βοηθεια σας.ευχαριστω και παλι.
filip123go Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασες να συνδέσεις άλλο λαπτοπ στην ίδια τηλεόραση (η εναλλακτικά το δικο σου λαπτοπ σε άλλη τηλεόραση) ?
granazias Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δοκίμασες να συνδέσεις άλλο λαπτοπ στην ίδια τηλεόραση (η εναλλακτικά το δικο σου λαπτοπ σε άλλη τηλεόραση) ? οχι δεν το εχω δοκιμασει.λιγο δυσκολο διοτι υπαρχει μονο ενα λαπτοπ και μια τηλεοραση στο σπιτι.θα πρεπει να παω σε αλλο σπιτι με το λαπτοπ μου.ευχαριστω πολυ για την επισημανση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα