NicKtheGreeK97 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Αν καταφερω να το καθαρισω κομπλε! Παντως αυτα που ειναι λεπτομερειες (fans, dvd rom, keyboard-mouse και hard drive), ειπαμε πως δεν ειναι προτεραιοτητα! Ισως να καταφερω να βρω φτηνοτερα η και δωρεαν, η ισως να μην αλλαξω καθολου. Αυτο που θελω ειναι η βασικη συνθεση να ειναι καλη, συμβατη, για την δουλεια που την θελω και ολα μαζι να μην βγαινουν πολυ πιο πανω απο 470Ε... Αλλα σιγουρα οπου μπορω να κοψω θα το κανω, ηδη με καλυτερη καρτα γραφικων και μητρικη το ποσο ανεβηκε 60 ευρω... Δεν ειναι λιγο...
Stamer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος και εγώ εδω! Επειδή ασχολούμε με gaming κυρίως θα ήθελα να πω την άποψή μου. Η σύνθεση που έχετε φτιάξει είναι πράγματι πάρα πολύ καλή για τα λεφτά που δίνει ο NicktheGreek97. Ωστόσο θέλω να σου πω μόνο φίλε μου (επειδή έχω περάσει αυτή τη φάση απο παλιά) οτι θα συμφωνήσω με το αρχικό μήνυμα του Kostask91. Ναι μεν καλό το σύστημα αλλά ξέχνα το οτι θα κρατήσει για 5 χρόνια (για gaming)! Αν μη τι άλλο, σίγουρα κάποια στιγμή θα συχτιρίσεις την κάρτα γραφικών και θα πάρεις άλλη. Αν έπαιρνες μια της τάξης 400euro και άνω μάλλον θα μπορούσε να φτάσει τόσο (μάλλον). Δε το λέω για να σου αλλάξω γνώμη ή για να σε ρίξω απλά για να το ξέρεις και να μην μετανιώσεις κάτι αργότερα. Αυτά... φιλικά.
Fulgore1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος και εγώ εδω! Επειδή ασχολούμε με gaming κυρίως θα ήθελα να πω την άποψή μου. Η σύνθεση που έχετε φτιάξει είναι πράγματι πάρα πολύ καλή για τα λεφτά που δίνει ο NicktheGreek97. Ωστόσο θέλω να σου πω μόνο φίλε μου (επειδή έχω περάσει αυτή τη φάση απο παλιά) οτι θα συμφωνήσω με το αρχικό μήνυμα του Kostask91. Ναι μεν καλό το σύστημα αλλά ξέχνα το οτι θα κρατήσει για 5 χρόνια (για gaming)! Αν μη τι άλλο, σίγουρα κάποια στιγμή θα συχτιρίσεις την κάρτα γραφικών και θα πάρεις άλλη. Αν έπαιρνες μια της τάξης 400euro και άνω μάλλον θα μπορούσε να φτάσει τόσο (μάλλον). Δε το λέω για να σου αλλάξω γνώμη ή για να σε ρίξω απλά για να το ξέρεις και να μην μετανιώσεις κάτι αργότερα. Αυτά... φιλικά. Καλησπερα.Λυπαμαι αλλα ειμαι τελειως καθετος με αυτο που λες. Πρωτον γιατι κανενας δεν γνωριζει τι απαιτησεις θα εχουν αργοτερα τα παιχνιδια ακομα και αν αγορασει ακριβοτερο Pc.Επισης αν φτιαξει ενα Pc με γερες βασεις(καλο Cpu,8gb ram)τοτε στο μελλον αυτο που κυριως αν χρειστει να αλλαξει θα ειναι μια καρτα γραφικων.Και αυτη την στιγμη η R9 270x ειναι αρκετα καλη για gaming.Και αργοτερα την πουλαει και αγοραζει παλι μια καλη καρτα.
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Και εγω αυτο σκεφτομουν αλλα το βασικο ειναι να παραμεινω στο budget... Οποτε αν δεν εχετε να προσθεσετε τιποτα παραπανω για την τελικη συνθεση θα συνεχισω με το ψαξιμο της οθονης!
Stamer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα.Λυπαμαι αλλα ειμαι τελειως καθετος με αυτο που λες. Πρωτον γιατι κανενας δεν γνωριζει τι απαιτησεις θα εχουν αργοτερα τα παιχνιδια ακομα και αν αγορασει ακριβοτερο Pc.Επισης αν φτιαξει ενα Pc με γερες βασεις(καλο Cpu,8gb ram)τοτε στο μελλον αυτο που κυριως αν χρειστει να αλλαξει θα ειναι μια καρτα γραφικων.Και αυτη την στιγμη η R9 270x ειναι αρκετα καλη για gaming.Και αργοτερα την πουλαει και αγοραζει παλι μια καλη καρτα. Περίπου το ίδιο λέμε... Μόνο για την κάρτα γραφικών μίλησα. Και είπα οτι με την 270X θα είναι ευχαριστημένος αλλά θα πρέπει να την αλλάξει σε 1-2 χρόνια. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Έχω ενα pc 6-7 χρόνια. Εχω αλλάξει όμως 3 κάρτες γραφικών (συνήθως πηγαινα σε GTX x70 - τώρα έχω την 570 που την είχα πάρει 350). Τώρα θα πάρω την GTX770 (+ άλλο pc επιτέλους), μέχρι εκει είναι δυστυχώς και το δικό μου budget. Και το θέμα είναι οτι GTX570 που έχω είναι παραπλήσια με την 270Χ. Οπότε θα είναι οριακά πιστεύω.
NicKtheGreeK97 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Οριακα αλλα την δουλεια μου θα την κανω, γιατι δεν θελω να παιζω οσα παιχνιδια βγαινουν σε high settings...
Fulgore1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2013 Περίπου το ίδιο λέμε... Μόνο για την κάρτα γραφικών μίλησα. Και είπα οτι με την 270X θα είναι ευχαριστημένος αλλά θα πρέπει να την αλλάξει σε 1-2 χρόνια. Τουλάχιστον αυτή είναι η δική μου εμπειρία. Έχω ενα pc 6-7 χρόνια. Εχω αλλάξει όμως 3 κάρτες γραφικών (συνήθως πηγαινα σε GTX x70 - τώρα έχω την 570 που την είχα πάρει 350). Τώρα θα πάρω την GTX770 (+ άλλο pc επιτέλους), μέχρι εκει είναι δυστυχώς και το δικό μου budget. Και το θέμα είναι οτι GTX570 που έχω είναι παραπλήσια με την 270Χ. Οπότε θα είναι οριακά πιστεύω. Ναι βεβαια τα πραγματα εχουν αλλαξει προς το καλυτερο απο πιο παλια λογω δυνατου ανταγωνισμου. Να σου αναφερω οτι οταν πρωτοβγηκε η 770 μεχρι και προσφατα κοστιζε 384-410ευρο και οταν βγηκε η νεα σειρα της Amd η τιμη της επεσε στα 300-310ευρο. Επισης οταν καποιο τον ενδιαφερει να του μεινουν και λεφτα στην ακρη κοιταζει και τις 2 εταιριες πχ γιατι να αγορασω την http://www.skroutz.gr/s/3711965/MSI-GeForce-GTX770-2GB-Twin-Frozr-IV-OC.html στα 328ευρο και οχι την http://www.skroutz.gr/s/4023690/Gigabyte-Radeon-R9-280X-3GB-WindForce-3X-OC.html στα 291 και να γλυτωσω 37ευρο??ή πχ γιατι να διαλεξω την http://www.skroutz.gr/s/3739633/Asus-GeForce-GTX780-3GB-DirectCU-II-OC.html?from=catspan στα 480 και οχι την http://www.skroutz.gr/s/4111667/Sapphire-Radeon-R9-290-4GB.html στα 375ευρο και να γλυτωσω 100ευρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα