Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, ειμαι νεο μελος στο forum και εχω το εξης προβλημα. Εχω τα windows xp professional τα οποια μου τα εχει δωσει ενας φιλος και ειναι σπασμενα, Το προβλημα μου ειναι οτι κατα την εκκινηση του υπολογιστη μου ζηταει κωδικο μου βγαζει δηλαδη το παραθυρο που λεει το ονομα χρηστη και ζηταει κωδικο, πατωντας ομως το πληκτρο enter μπαινει κανονικα, ομως οταν βγαινει στην επιφανεια εργασιας αργει πολυ να εμφανισει τα αρχεια,(2 λεπτα) και δεν γνωριζω τον λογο. Αν ξερει καποιος ας μου πει τι πρεπει να κανω! 

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Να πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα.

Πρώτα με τον κωδικό. Πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση γράψε το παρακάτω και πάτα enter:

control userpasswords2

Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει, αν είναι τσεκαρισμένο το "Οι χρήστες πρέπει να πληκτρολογήσουν..." ξετσεκάρισε το αφού επιλέξεις τον χρήστη που θέλεις από κάτω και πάτα ΟΚ. Θα σε ρωτήσει ποιος χρήστης να μπαίνει αυτόματα και τον κωδικό. Πάτα ΟΚ χωρίς να δώσεις κωδικό και θα μπαίνει αυτόματα.

Η καθυστέρηση στην είσοδο μπορεί να οφείλεται σε πολλά πράγματα. Κάνε έναν πλήρη καθαρισμό με το ccleaner (δωρεάν, ψάξτο στο google) και έναν πλήρη έλεγχο με το malwarebytes (επίσης δωρεάν) και καθάρισε ότι σου βρει. Κάνε και μια ανασυγκρότηση ή με το εργαλείο των win ή με το πολύ καλό defraggler (είπαμε, δωρεάν).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...