Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα....τις τελευταίες 2 μέρες όταν ανοίγω το λαπτοπ μου βγάζει συνέχεια ένα μήνυμα για σφάλμα συστήματος....μπορείτε να μου πείτε τι είναι;;;

post-237967-0-19638600-1384589303_thumb.png

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα....τις τελευταίες 2 μέρες όταν ανοίγω το λαπτοπ μου βγάζει συνέχεια ένα μήνυμα για σφάλμα συστήματος....μπορείτε να μου πείτε τι είναι;;;

Αρχικα πες μας τι εχεις εγκαταστησει προσφατα ποιο laptop εχεις (ονομα κατασκευαστη και μοντελο παντοτε) εκανες καμια αλλαγη προσφατη ή αφαιρεσες κανενα προγραμμα ;

Δημοσ.

Έχω ένα Lenovo G550 με windows 7.....ναι πρόσφατα έκανα καθάρισμα στο pc και απεγκατέστησα ότι πρόγραμμα δεν χρησιμοποιούσα...αμέσως μετά έκανα μία ανασυγκρότηση...όλα καλά...τίποτα κατεστραμμένο....την επόμενη μέρα που τον άνοιξα είχε αυτό το μηνυματάκι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Mαλλον το συγκεκριμενο μηνυμα προερχετε απο το προγραμμα daemon tools. Αν το εχεις κανει απεγκατασταση ξαναεγκατεστησε το και κανε το απεγκατασταση με το Link.png Site: revo unistaller και να δεις αν στο ξανακανει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...