skoulas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Προσφατα καθαρισα το κουτι μου και δεν ειμαι σιγουρος αν εβαλα σωστα τους ανεμιστηρες... 1.Ενας που βαζει αερα (μπροστα) 2.ενας που βγαζει αερα (πισω) 3.ο ανεμιστηρας της ψυκτρας που στελνει αερα στον επεξεργαστη 4.και 2 πλαινοι που πρεπει να βαζουν ή να βγαζουν αερα; Επισης το βελακι που εχουν πανω δειχνει τη ροη του αερα,σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 1.οκ 2.οκ 3.οκ 4.να βάζουν η να τους βγάλεις εντελως μιας και το μόνο που προσφέρουν οι πλάινοι ειναι σκόνη και καταστροφή του airflow. 5.σωστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 μπα μην το λες.οι πλαινοι κανουν καλη δουλεια για τις θερμοκρασιες της μητρικης..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρα ειμαι τοτε...ευχαριστω για τις απαντησεις σας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα